Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Maximus Resort - Brno

Brno

Hotel Maximus Resort Brno na Brněnské přehradě nabízí ideální příležitost k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Hotel se nachází jen dvacet minut od centra Brna, ale zároveň je umístěn uprostřed krásné přírody. Pokud tedy hledáte klid, ale zároveň potřebuje být v centru dění, bude pro vás hotel Maximus Resort v Brně to pravé. Mezi brněnskými hotely patří hotel Maximus Resort k těm nejlepším. Nabízí u…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel Maximus Resort Brno na Brněnské přehradě nabízí ideální příležitost k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Hotel se nachází jen dvacet minut od centra Brna, ale zároveň je umístěn uprostřed krásné přírody. Pokud tedy hledáte klid, ale zároveň potřebuje být v centru dění, bude pro vás hotel Maximus Resort v Brně to pravé. Mezi brněnskými hotely patří hotel Maximus Resort k těm nejlepším. Nabízí ucelené spektrum služeb. Kromě kvalitního ubytování v Brně a zážitkové gastronomie u nás najdete řadu sportovních aktivit, ať už jde o tenis, volejbal a nohejbal s celoročním provozem, bowling nebo nově připravované wellness a spa centrum se saunovým světem na téměř 4.000 metrech čtverečních, které bude v provozu od jara 2013. Milovníci relaxace si u nás v hotelu v budoucnu přijdou na své v tomto velkém wellness a spa centru Infinit Maximus, kde mohou zkusit tradiční i speciální masáže, hammam, rasúl, nejrůznější koupele a zábaly. Díky rozsáhlé novostavbě a rekonstrukci, která se uskutečnila v letech 2011-2012, je novou součástí brněnského hotelu Maximus Resort Brno velké kongresové centrum. Pro firmy nabízí hotel také možnost pořádání firemních večírků, akcí, školení, seminářů a eventů všeho druhu. Na přání jsme schopni udělat jakýkoliv catering pro vaše akce a oslavy v Brně. Hotel Maximus Resort Brno patří mezi vyhlášené svatební hotely v Brně. Pokud plánujete svatbu, zeptejte se nás na nový svatební palouk a přijďte se podívat, jaké možnosti pro vaše rodinné akce a oslavy vám může hotel v Brně nabídnout. Navštivte hotel Maximus Resort a ochutnejte život na maximum. Enjoy Maximus Life.

Možnosti stravování

Součástí hotelového komplexu Maximus Resort Brno je hotelová restaurace Portum, lobby bar a samostatný bowling bar. V restauraci Portum vám představíme vyrovnanou nabídku specialit české i světové kuchyně v podání našeho skvělého šéfkuchaře Pavla Obrovského a jeho týmu. Za pozornost stojí jistě i náš vinný lístek sestavený převážně z vín domácí produkce a nápojový lístek, ve kterém najdete mnoho zahraničních specialit. V letních měsících má restaurace k dispozici venkovní zahrádku s kapacitou 20 míst s krásným výhledem na Brněnskou přehradu a její okolí. Přijďte si vychutnat své oblíbené jídlo do krásného prostředí daleko od hluku velkoměsta. Naše restaurace v Brně zajistí catering podle vašich představ a požadavků. Ať už jde o kongresová menu, bussiness snídaně, svatební tabule nebo zajištění občerstvení na vaše firemní akce a večírky u nás, Maximus Resort hotel v Brně vám vždy vyjde vstříc.

Popis okolí

Hotel Maximus Resort se nachází v lokalitě Brněnské přehrady na hranici přírodního parku Podkomorské lesy, který je nejrozsáhlejším přírodním komplexem na území města Brna. Zahrnuje rozlehlé lesní oblasti, v jejichž středu protéká řeka Svratka. Romantická zákoutí v okolí Brněnské přehrady návštěvníka dovedou až k nedalekému hradu Veveří, jenž se vypíná na mohutné skále a dominuje krajině nad vodní plochou. Její hladinu s výjimkou zimních měsíců brázdí řada výletních parníků, které významně rozšiřují dopravní možnosti návštěvníků. Brněnská přehrada má i krásné pláže, které jsou v létě doslova v obležení. Prohlédněte si, jak to tady vypadá, kde najdete vodní atrakce a kde si naopak užijete soukromí a samotu. V případě, že máte rádi nudapláže, i takovou na Brněnské přehradě najdete.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

MINT Market Nová Zbrojovka 2024 -Br…

19.04.2024 - 21.04.2024
Brno

MINT Market i v Brně objevuje nová místa! Tentokrát se přestěhuje do industriální haly č. 76 v areálu Nové Zbrojovky,…

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

21.04.2024 - 21.04.2024
Zážitkovka Brno

Naučte se organizovat podle Marie Kondo, ať s úklidem zametete. Odnesete si měsíční plán.

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Expediční kamera 2024 - Brno

24.04.2024 - 24.04.2024
Brno

Expediční kamera míří do Brna! Největší cestovatelská a outdoorová akce a nejlepší filmy sezóny z celého světa s…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete