Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Adventní program ve Fashion Arena Prague Outlet

08.12.2018 - 23.12.2018 Praha

Radka Křivánková je celoživotní nadšenkyní a především specialistkou na balení jakýchkoli dárků. Vzácné předměty balila pro všechny české prezidenty, princeznu Dianu, japonský císařský pár nebo třeba Michaela Jacksona. Před letošními Vánocemi poskytuje svoje balicí služby ve Fashion Arena Prague Outlet v rámci již tradičního adventního programu.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Fashion Arena Prague Outlet
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Radku Křivánkovu lze bez ostychu označit za specialistku na světové úrovni. V roce 1995 byla první, kdo si v ČR založil živnost na balicí služby. Mimo to je zapsána v Guinnessově knize rekordů za zabalení nejmenšího a největšího dárku na světě, je autorkou pěti úspěšných knih a o své zkušenosti se pravidelně dělí za hranicemi republiky i Evropy. Ve "Vánoční lounge" štěrboholského outletového centra ji naleznete o všech adventních víkendech. Pro zákazníky, kteří jsou členy klubu Fashion Arena Fashion Club nebo se zaregistrují na místě a utratí více jak 2500 korun, jsou její služby zadarmo. Ti, kteří členové nejsou, si mohou nechat dárky zabalit bezplatně při nákupu nad 5000 korun. Připraveno je ale mnoho dalších atrakcí pro děti i dospělé.

Děti si zde mohou vyzkoušet výrobu vánočních přání a ozdob na stromeček. Budou ale také moci napsat dopis Ježíškovi a ten vhodit do nebeské schránky, protože ve "Vánoční lounge" má svoji pobočku i "Ježíškova pošta". Pokud děti svou ozdobu umístí na vánoční stromeček Fashion Arena Prague Outlet, zařadí se do soutěže o nejkrásnější ozdobu, která bude vyhlašována každý víkend. Tři nejkrásnější ozdoby získají o každém adventním víkendovém dni poukázku na nákup v hodnotě 1000,-. Pro nejmenší je připraveno také živé čtení pohádek.

Dospělí ocení relaxační zónu, která je vymezena k odpočinku a načerpání sil. Součástí je příjemná vánoční hudba, občerstvení i wifi připojení. Pro pobavení je připraven vnitřní fotokoutek s vtipnými tematickými rekvizitami a dekoracemi. Vánoční nákupy osvěží i vánoční stánky se svátečním voňavým občerstvením. "Pro větší pohodlí našich zákazníků jsme prodloužili otevírací dobu do 21:00, a to od 7. do 23. prosince. Posílena je také bezplatná autobusová doprava z konečné metra A - Depo Hostivař," říká Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet a dodává "doufáme, že se Fashion Arena Prague Outlet stane inspirací pro ty nejkrásnější vánoční dárky. A pokud někdo s výběrem přeci jen tápe, může využít naše dárkové poukazy. Rok od roku jich prodáváme více a více, darující se tak vyhne například nepadnoucí velikosti. Zákazníci je mohou kdykoli zakoupit v našem informačním centru v prvním patře, na výběr jsou dárkové poukazy v hodnotě 500 korun a 1000 korun."

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

MINT market jaro 2024 - Praha

14.04.2024 - 14.04.2024
Rašínovo nábřeží

MINT Market odstartuje jarní módní sezónu v neděli 14. 4. na náplavce! Těšit se můžete opět na pestrou nabídku více než…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete