Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Arcidiecézní setkání mládeže 2014 - Velehrad

22.03.2014 Uherské Hradiště

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny mladé křesťany a jejich přemýšlivé vrstevníky na březnové "Arcidiecézní setkání mládeže", konané pravidelně na vybraném místě České republiky. Toto setkání se koná na Světový den mládeže, během kterého mají mladí lidé celého světa možnost setkávat se osobně se svými biskupy, kteří v nich snad vzbudí či prohloubí zájem o víru a aktuální problémy současné…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny mladé křesťany a jejich přemýšlivé vrstevníky na březnové "Arcidiecézní setkání mládeže", konané pravidelně na vybraném místě České republiky. Toto setkání se koná na Světový den mládeže, během kterého mají mladí lidé celého světa možnost setkávat se osobně se svými biskupy, kteří v nich snad vzbudí či prohloubí zájem o víru a aktuální problémy současné společnosti.

Co Vás zde čeká

Celodenní zajímavý program (poslední ročníky se konaly v Salesiánském centru v pražských Kobylsích a na poutním moravském místě na Velehradě) přináší všem zúčastněným jedinečnou atmosféru setkání s mladými křesťany z celé republiky, společnou osobní motlitbu, poznání zajímavých a erudovaných osobností, možnost odreagování se od všedních starostí či naději na seznámení se s novými lidmi.

Těšit se můžete i na sportovní klání, rozmanité kreativní workshopy, slavení eucharistie či doprovodný hudební program. Celé setkání je již tradičně zakončeno mší svatou, po jejímž skončení si každý z účastníků může odnést zajímavou relikvii spojenou s historií a tradicemi zdejšího kraje. O atraktivnosti a významu akce svědčí i skutečnost, že se jí pravidelně účastní několik stovek mladých věřících.

Arcidiecézní setkání mládeže 2014

Datum tohoto ročníku je prozatím pouze předpokládané, podrobný program se připravuje.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete