Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Potštejn

28.04.2018 Potštejn

Zámek Potštejn se dne 28. dubna převlékne do čarodějnického hávu a sletí se sem čarodějnice a kouzelníci ze všech koutů světa. Toto historické místo se svými nekonvenčními prohlídkami zámeckých interiérů liší od ostatních památek svého druhu.Příběh, který návštěvníci shlédnou tentokrát, bude složen z několika pravdivých i smyšlených událostí. Pohrkaná Tejna z Potštejna si rozbila své věštící…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zámek Potštejn se dne 28. dubna převlékne do čarodějnického hávu a sletí se sem čarodějnice a kouzelníci ze všech koutů světa. Toto historické místo se svými nekonvenčními prohlídkami zámeckých interiérů liší od ostatních památek svého druhu.

Příběh, který návštěvníci shlédnou tentokrát, bude složen z několika pravdivých i smyšlených událostí. Pohrkaná Tejna z Potštejna si rozbila své věštící zrcadlo a musela se tak naučit věštit z run, trpělivosti u pravého kouzelníka, učenosti a píli u mudrců, přátelství v jedové chaloupce, vařit lektvar nesmrtelnosti a vyložit budoucnost z karet. Až poté mohla být přizvána na známý čarodějnický rej. Místnosti potštejnského zámku se promění v divadelní parket, kam se nastěhují všechny potřebné propriety.

Ze zámecké jídelny se tak stane kamenná sluj čarodějnice matky, nejstarší místnost na zámku se promění v jedovou chýši a výstavní galerie bude předělána na les s domkem babky kořenářky. Do hudebního salónku se nastěhuje opravdový strom, kolem něhož čarodějnice budou tančit na svém závěrečném sletu.

Rezervace nutná

na tel. čísle 728 939 028

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete