Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Česko zpívá koledy - Havířov

11.12.2013 Havířov

Téměř 230 míst z celé České republiky i ze zahraničí se letos připojilo k akci regionálních Deníků Česko zpívá koledy. Největší sbor koledníků spustí ve středu 11.12. přesně v 18 hodin Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma, Štědrej večer nastal a Pásli ovce Valaši.Je čas popřát si krásné svátky. Texty koled umět nemusíte, zajistěte si 11.12. kterýkoli z regionálních…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Havířov, Náměstí Republiky
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Karviná
Obec
Havířov

Fotogalerie k článku

Téměř 230 míst z celé České republiky i ze zahraničí se letos připojilo k akci regionálních Deníků Česko zpívá koledy. Největší sbor koledníků spustí ve středu 11.12. přesně v 18 hodin Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma, Štědrej večer nastal a Pásli ovce Valaši.

Je čas popřát si krásné svátky. Texty koled umět nemusíte, zajistěte si 11.12. kterýkoli z regionálních Deníků, v němž najdete vložený zpěvníček. Zpívat s námi letos budou na různých místech například Petr Kotvald, Leona Machálková, Jarek Nohavica, Pavel Šporcl či Heidi Janků, mnoho dětských i dospělých sborů. Zpíváme na náměstích, návsích, v kostelech, v obchodních centrech, ale i na plácku před hospodou či před školou. Loučit se budeme vánoční písničkou Vánoce, Vánoce přicházejí, kterou poprvé přidáváme na přání čtenářů. Odcházet hned domů ale nemusíte. Na řadě náměstí budou pokračovat trhy, koncerty a další akce. Zpívá se i v zahraničí: připojí se Klub Čechů a Slováků v Madridu, koledy zazní na vánoční trzích v Mnichově a bavorský spolek " Über die Grenz´" ze Zwieselu zazpívá na hranicích v Železné Rudě.4 Partnery akce jsou TV Nova a Hit rádia.

Zpívání koled v dalších městech najdete zde

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete