Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den bezpečnosti - Záchranáři dětem - Brno

01.06.2019 Brno-město

V sobotu 1. června se na brněnském výstavišti uskuteční program Den bezpečnosti - Záchranáři dětem. Zábava je připravena pro celou rodinu. Děti si vyzkouší třeba práci hasičů, policistů a zdravotníků.

Adresa a kontaktní informace

V sobotu 1. června se na brněnském výstavišti uskuteční program Den bezpečnosti - Záchranáři dětem. Zábava je připravena pro celou rodinu. Děti si vyzkouší třeba práci hasičů, policistů a zdravotníků. Hlavní část programu v podobě soutěží se uskuteční v pavilonu Z. Atraktivní bude také výstava historické vojenské techniky. Ukázky vojenské, požární a policejní techniky v akci uvidíte na venkovní volné ploše.

 

Policie ČR přiveze celou řadu techniky, kterou používá při svých zásazích. Děti si mohou zkusit běh na radar, otestují své znalosti dopravních značek. Městská policie Brno se bude věnovat zejména cyklistům. Na jejich stanovišti si zájemci vyzkouší jízdu zručnosti mezi překážkami. Kola budou zdarma k dispozici. Na stanovišti Jihomoravských profesionálních hasičů si malí soutěžící vyzkouší na maketě hasičský zásah. Dobrovolní hasiči z KSH ČMS nechají zájemce zkusit přepravit zraněného člověka nebo stát se na chvíli tím "nejhustějším" hasičem, pro děti totiž bude připravena lehčí verze závodu TFA (ten pravý se bude odehrávat u pavilonů G). Svůj speciální program Mladý závodník právě tvoří brněnské Technické muzeum a část Stavaři v akci má na starosti Stavební fakulta VUT.

 

Stanoviště otevírají v 9 hodin, poslední soutěžní karty budou vydány v 16.30 hodin, dětský program v pavilonu Z končí v 17 hodin. Děti neodejdou s prázdnou! Pokud splní 8 ze 14 úkolů, mohou si dojít pro odměnu do takzvané Odměnárny.

 

V sobotu 1. června budou na výstavišti otevřeny také všechny expozice veletrhů PYROS a ISET v pavilonu F a expozice Ministerstva obrany a Armády ČR v pavilonu P. Vstup pro děti do 15 let je zdarma. Dospělí zaplatí za vstupenku 50 Kč. Více informací najdete na www.denbezpecnosti.cz.

Mapa

Další akce v okolí

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Brno

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Brno

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Čeho že se Drobek bojí? - divadlo D…

16.04.2024 - 16.04.2024
Klub Leitnerova…

Inscenace, kde děti ovlivňují děj. Určeno pro děti 3 +.

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete