Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Divokej Bill - Ostrovský zámecký park

18.05.2013 Ostrov

DIVOKEJ BILL OSLAVÍ SVÉ NAROZENINY SPECIÁLNÍM TURNÉ A NOVÝM ALBEM VŠE VE ZNAMENÍ ČÍSLA "15"!Po dlouhých dvaceti měsících se kapela Divokej Bill vrací do českých měst, aby společně se svými fanoušky oslavila patnácté narozeniny.Koncertní oslavy doprovodí vydání nového alba, které ponese název "15". To vyjde 12. dubna jako první spolupráce Divokýho Billa s vydavatelstvím…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ostrovský zámecký park
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Ostrov

Fotogalerie k článku

DIVOKEJ BILL OSLAVÍ SVÉ NAROZENINY SPECIÁLNÍM TURNÉ A NOVÝM ALBEM VŠE VE ZNAMENÍ ČÍSLA "15"!

Po dlouhých dvaceti měsících se kapela Divokej Bill vrací do českých měst, aby společně se svými fanoušky oslavila patnácté narozeniny.Koncertní oslavy doprovodí vydání nového alba, které ponese název "15". To vyjde 12. dubna jako první spolupráce Divokýho Billa s vydavatelstvím Supraphon a bude obsahovat jedenáct nových písní.

Na nové album si museli fanoušci počkat dlouhé čtyři roky a koncert svých oblíbenců v České republice mohli slyšet naposledy před necelými dvěma lety. Tuto pauzu členové kapely využili k přípravě nové desky a vystupováním v zahraničí. Nyní jsou ale zpět v plné síle a právě jarní novinkové album a turné "Divokej Bill 15 tour" bude hlavní událostí oslav patnáctého výročí založení kapely. Vedle tradičního autora písní Divokýho Billa Vaška Bláhy tentokrát výrazněji přispěli na album "15" novinkami také Roman Procházka a Štěpán Karbulka. Na aranžích se samozřejmě podílela celá kapela pod dohledem producenta Pavla Karlíka. "Pavlova role na tomto albu je nezastupitelná. Jeho velký přínos je nejenom na hudební podobě alba, aranžích ale i textech, které s náma hodně řešil", vysvětluje Roman Procházka. "Jedinečným dárkem pro všechny majitele nového cédéčka pak bude obal. Co kus, to naprostý originál. Věříme, že to bude hodně zajímavé překvapení," zahalila kapela vydání desky tajemstvím.

Nové skladby a osvědčené hity pak bude možné letos slyšet živě pouze na patnácti koncertech v rámci výročního "Divokej Bill 15 tour" po městech České republiky. Jiné koncerty tento rok skupina neplánuje. "Vybrali jsme místa, která se nám za dobu hraní líbila a cítíme se tam příjemně. Někde naopak ale zahrajeme úplně poprvé. V každém případě si to všude chceme užít a se všemi fanoušky společně oslavit naše jubileum.

Bude to pořádná jízda, už je nám patnáct, takže konečně nejsme pod zákonem!" dodává s úsměvem kapela. Jako host se na turné představí skupina Liwid.

Vstupné:

350,- Kč

Vstupenky

můžete objednat na:

http://www.ticketstream.cz

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete