Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jablonecký dračí den 2013

18.05.2013 Jablonec nad Nisou

Zábava pro celou rodinu, to je Jablonecký dračí den. Přijďte se podívat 18. května 2013 na jabloneckou přehradu, kde se bude konat dětský den a závody dračích lodíDětský denV 9 hodin začíná na pláži "U Prutu” program pro děti a rodiny. Můžete se těšit na jízdu na velbloudu či ponících a děti se budou moct vyblbnout ve skákacím hradu. Vyzkoušet si zde můžete také jízdu zručnosti na kolech,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zábava pro celou rodinu, to je Jablonecký dračí den. Přijďte se podívat 18. května 2013 na jabloneckou přehradu, kde se bude konat dětský den a závody dračích lodí

Dětský den

V 9 hodin začíná na pláži "U Prutu” program pro děti a rodiny. Můžete se těšit na jízdu na velbloudu či ponících a děti se budou moct vyblbnout ve skákacím hradu. Vyzkoušet si zde můžete také jízdu zručnosti na kolech, koloběžkách a tříkolkách. V lanovém centru se chystá opičí dráha a slaňování. Na vodě se projedete v kánoích, raftech i dračích lodích. Samozřejmě nebudou chybět soutěže na lodích pro různé věkové kategorie.

Závody dračích lodí

Součástí akce budou závody dračích lodí. V jednom závodě proti sobě vždy nastoupí dvě posádky s 20 pádlujícími a bubeníkem na palubě. V několika závodech (každý s každým) se nakonec určí celkové pořadí. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích. První je určena pro sportovní (trénované) posádky a bude mít trať dlouhou 500m. Druhá kategorie orientovaná na amatérské a firemní posádky změří síly na 200m. Pořadatel akce zajistí lodní park, pádla a kormidelníka.

O RK Dragons

Jablonecký dračí den pořádá na své domácí půdě RK Dragons - oddíl dračích lodí z Jablonce nad Nisou. Za pět let existence si tým vybojoval mnoho cenných vítězství a v rámci celého Českého poháru se posádka v loňském roce umístila na 6. místě. Připomeňme také závod Maloskalský drak, kde RK Dragons startovali v barvách půjčovny LoděKoza.

O LoděKoza

Hlavním partnerem Jabloneckého dračího dne je půjčovna LoděKoza.cz. Kanoe, rafty a koloběžky si zde můžete půjčit a vyzkoušet zcela zdarma. Půjčovna LoděKoza.cz zajišťuje kompletní servis pro vodáky plavící se po Jizeře. Jako první na Malé Skále Vám nabízíme spojení lodí a koloběžek. Půl dne obdivujte krásy údolí řeky Jizery v kánoi nebo na raftu a zpět na místo startu si potom dojeďte pohodovým tempem na koloběžkách.

 

Více informací naleznete na:

http://www.rkdragonsjablonec.cz

http://www.lodekoza.cz

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete