Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Koncert: „Podzimní rovnodennost s Bohemia Voice“

20.09.2022 Panenský Týnec

Atmosféru prožitkového koncertu doplní svým vystoupením skupina FireArt tancem s ohněm a vizuální umělec VJ PleiOne. Před koncertem se na místě uskuteční autogramiáda a setkání s fanoušky v čase od 18:00 do 18:30 hodin. Začátek koncertu je v 19:15 hodin.

Adresa a kontaktní informace

Návštěvníci koncertu se mohou těšit na známé skladby Maestra Ennia Morriconeho a Hanse Zimmera, filmové hity z filmů Gladiátor, Bohemian Rhapsody, Shallow (Zrodila se hvězda s Lady Gaga) a další. Diváci uslyší též stálici repertoáru Bohemia Voice, kterou z originálu Canto della Terra, napsanou pro Andrea Bocelliho, přetextovala na Píseň o Zemi Šárka Krejčí, dvorní textařka Bohemia Voice. Velká část večera bude věnována patronům České země v písních Anežka Česká, Svatá Václave aj. V průběhu večera zazní také Largo z Novosvětské symfonie Antonína Dvořáka s názvem Země má od Apoleny Novotné a hity Heal the World nebo Your the Voice – Slyším hlas, písně oslavující lidského ducha.

Vstupenky na koncerty jsou k zakoupení na webových stránkách kvarteta BV  https://bohemiavoice.com/koncerty/prozitkovy-koncert-nessun-dorma-nikdo-nespi-3/ nebo na místě v den akce. Cena základního vstupného je 600,- Kč, přední tři řady v ceně 1000,- Kč, zlevněné vstupné za místo ke stání v zadní části v ceně 300 Kč. Chrám bude přístupný veřejnosti od 18:00 hod a v areálu bude otevřeno občerstvení.

 

Mapa

Další akce v okolí

Army Urban Challenge 2024 - Žatec

14.06.2024 - 15.06.2024
Žatec

Adrenalinový zážitek, který je opravdu pro každého!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete