Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

KoresponDance 2021 v komorním a bezpečném prostředí - Žďár nad Sázavou

16.07.2021 - 18.07.2021 Zámek Žďár nad Sázavou

KoresponDance je festival naditý tancem, akrobacií, akcemi a vystoupeními, nad kterými se tají dech. V minulých letech se konal zejména open-air, letos si jej publikum užije venku celý. Devátý ročník KoresponDance 2021 přinese festivalovou atmosféru i bezpečné komorní prostředí.

Adresa a kontaktní informace

web
www.korespondance.cz

KoresponDance vrcholí o víkendu od 16. do 18. července na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Program je koncipovaný jako několik malých uzavřených festivalů, vždy pro limitovaný počet diváků. Diváci budou moci v průběhu tříhodinového bloku zhlédnout tři představení, v mezičase bude hrát kapela, k dispozici budou i stánky s občerstvením. Takové bloky se během víkendu odehrají celkem čtyři, jeden v pátek, dva v sobotu a jeden v neděli. 

Na koho se těšit? 

Velkou událostí budou první reprízy open-air show Etta Ermini Dance Theatre: OQDA. Divákům se také představí performerské duo Gracie May Marshall a Cristian Fierro. Ti předvedou Fling - hravý a emocemi nabitý duel hula hoop tanečnice a akrobata. Dánská tanečnice a performerka Tilde Knudsen předvede ve svém zpracování poctu nerozumu, fantazii a anarchii prostřednictvím Asterions Hus: Alenka v říši divů. Uvidíte i Benjamina Richtera v představení TAKTiL. Dechberoucím zážitkem bude sólo jednoho z nejúspěšnějších australských tanečníků součanosti Jamese Batchelora, jehož performance HYPERSPACE byla v roce 2019 zařazena mezi dvacet nejlepších tanečních představení v Evropě. 

Bohatý bude i doprovodný program

Pořadatelé KoresponDance mysleli i na naše nejmenší. Připravili proto několik tvůrčích workshopů, kde se fantazii meze nekladou. Mezi jednotlivými představeními budou hrát kapely Drama Jazz Band, The Manuscha či Free Balkan Quintet. V Letním tanečním kině se budou promítat filmy. 

Přijďte si užít víkend naditý kulturou a zábavou, vyrazte 16., 17. anebo 18. července do Žďáru nad Sázavou a nechte se unášet na inspirativních vlnách festivalu KoresponDance. 

Více informací na www.korespondance.cz 

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete