Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letní taneční škola 2019 - Fryšava pod Žákovou horou

17.08.2019 - 31.08.2019 Fryšava pod Žákovou horou

Letní taneční škola je soustředění pořádané Taneční školou InDance a mohou se ho zúčastnit všichni - tedy děti i mládež od 6ti let!

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vzhledem k tomu, že se jedná o součást celoročního vzdělávacího programu, měly by se ho povinně účastnit všechny děti našich tanečních tříd. Velmi rádi ale na Letní taneční škole uvítáme každého, kdo má tanec rád a chce si s námi užít léto plné zábavy. Přihlásit se tedy mohou i ti, kteří nechodí do naší taneční školy.

Vítáni jsou pochopitelně i úplní začátečníci - taneční lekce jsou totiž rozdělené podle věku i pokročilosti tanečníků. Ty povedou zkušení lektoři Taneční školy InDance. Každá skupina bude pracovat se dvěma až třemi lektory denně. Tanečníci tak dostanou jedinečnou možnost seznámit se větším množstvím tanečních stylů - jazz dance, contemporary, hip hop, funky, TV, theatre a musical dance.

Letos se podíváme do Letní taneční školy čar a kouzel. Ředitele školy čar a kouzel už jste měli možnost poznat na Hejblatech a brzy se s ním seznámíte i v LTŠ hře, která se bude hrát od nového roku.Příběh Vám zatím ještě neprozradím, ale co Vám řeknu je, že uvidíte pár kouzel, nějaké z nich se naučíte, zahrajete si famfrpál a magicky si zatancujete!

Chcete vědět více? Podívejte se na naše stránky Letní taneční školy.

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete