Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Michal Pavlíček, Monika Načeva a Pavel Bořkovec Kvartet - Nymburk

03.05.2019 Nymburk

Výběr z autorské tvorby Moniky Načevy a Michala Pavlíčka doplní kvarteto Pavla Bořkovce v rámci Mezinárodního festivalu Bohuslava Matěje Černohorského.

Adresa a kontaktní informace

Monika Načeva - je česká herečka, zpěvačka, šansoniérka a členka Divadla Sklep. Divadlu se věnuje od svých šestnácti, postupně prošla pražským A-studiem Rubín, brněnským HaDivadlem a divadlem Sklep.Její hudební tvorba je výjimečná mimo jiné také tím, že často spolupracuje s řadou předních českých hudebníků a literátů například s Jáchymem Topolem, Michalem Pavlíčkem a dalšími. 

Michal Pavlíček - Hudební skladatel, kytarista, zpěvák, producent a textař. Vystudoval Filmovou fakultu AMU v Praze. Je výraznou osobností a spolutvůrcem rockového Pražského Výběru. Je zakladatelem a autorem hudby skupiny Stromboli. Působí též ve formacích BSP, Trio a Supergroup. V roce 2016 vstoupil do síňě slávy a získal cenu Anděla za celoživotní tvorbu. 

Pavel Bořkovec Quartet - Kvarteto letos slaví pět let společné spolupráce a za tu dobu se mu podařilo na sebe upozornit především nevšední dramaturgií. Kromě uvádění děl klasické kvartetní literatury i soudobých děl svých vrstevníků leží těžiště práce PBQ v kvartetním díle Pavla Bořkovce – jeho kompletní dílo kvarteto natočilo pro Český rozhlas. 

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete