Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Muzikál Postřižiny - Všeradice

17.07.2020 Všeradice

Původní muzikál podle předlohy Bohumila Hrabala, v němž hrají hlavní roli pivo a krásné vlasy paní sládkové. Vedle Jana Rosáka, Lumíra Olšovského, Adély Červenkové, Ondřeje Bábora a dalších se na scéně objeví zvířata, historický motocykl či sto let stará hasičská stříkačka...

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

»Hvězdní« Jan Rosák, Lumír Ošovský a Ondřej Bábor, ale také místopředseda Senátu Jiří Oberfalzer či poberounští ochotníci Adéla Červenková, Lucie Kukulová, Jiří Petříš, Karel Král…, hasiči v dobových uniformách, historická technika či koza. Divadelní adaptace slavného díla Bohumila Hrabala vzdávající hold pivu a krásným vlasům paní sládkové se vrací na prkna, která znamenají svět.
 
Devět úspěšných sezon má za sebou původní muzikál Postřižiny. Ohlášenou oficiální derniéru si odbyl v srpnu 2017. Byla to tehdy v mníšeckém Divadélku K velká sláva, spojená s oslavou kulatin jednoho z hlavních protagonistů veselohry, populárního moderátora i herce Jana Rosáka. Jenže… Tu se ozvali pořadatelé z Loděnic, tu ze zámku v Mníšku pod Brdy, tu z Králova Dvora či Nového Kostela… A tak se hraje dál – proč ne, když to soubor i diváky stále baví!

Příležitost vidět krásnou Maryšku a paní hostinskou koupající se v pivovarském sudu, pana De Giorgiho skákajícího z komína či Francina na prskajícím motocyklu budete mít v pátek 17. července od 20.00 na nádvoří Dvora Všerad ve Všeradicích u Berouna. V hlavních rolích muzikálu, který slaví úspěchy po celé republice a vidělo jej několik desítek tisíc diváků, se představí populární moderátor Jan Rosák (dr. Gruntorád), profesionální muzikálový herec Ondřej Bábor (Francin), nositel divadelní Thálie, herec, režisér a šéf muzikálu Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni Lumír Olšovský (člen správní rady pivovaru pan Koloničný), místopředseda Senátu Jiří Oberfalzer (člen správní rady pivovaru pan Souhrada), zkušení ochotníci Adéla Červenková (Maryška), Lucie Kukulová (hostinská Dorotka) či Karel Král (Pepin). Zdatně jim asistují mnozí další, kromě herců si zahrají osovští hasiči v dobových uniformách, živá zvířata či historická technika. A pivo, samozřejmě… Před představením navíc publikum pobaví staropražská kapela Třehusk.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Hořovicích | květen 20…

21.05.2024 - 21.05.2024
Nádražní 606, Hořovice

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete