Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nikol a Lucie Ehrenbergerovy: Diář 2019 A Cup of Style - Ostrava

22.11.2018 Ostrava

Na nový rok se připravíte s diářem blogerek A Cup of Style Lucie a Nicole jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Již před více než desetiletím se vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých psaly dřív, se propracovaly až k A Cup of Style – blogu o módě, jejich životě a názorech. Na besedě v DOMĚ KNIHY představí svůj nový diář, ve kterém se snoubí elegance…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Na nový rok se připravíte s diářem blogerek A Cup of Style

 Lucie a Nicole jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Již před více než desetiletím se vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých psaly dřív, se propracovaly až k A Cup of Style – blogu o módě, jejich životě a názorech. Na besedě v DOMĚ KNIHY představí svůj nový diář, ve kterém se snoubí elegance s užitečností.

"Společně se svou sestrou Lucy jsme se před více jak desetiletím vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých jsme psaly dřív, jsme se propracovaly až k A Cup of Style – blogu o módě, nás, našem životě a názorech. Blog jsme založily v prosinci 2009. Hodně nás toho naučil a společně s námi se měnil a vyvíjel, až se dostal do aktuální podoby. Na blog promítáme svůj život. Co děláme, co nás baví, kam jezdíme a co nosíme nebo používáme. Snažíme se na naše čtenáře přenášet pozitivní energii a třeba i trochu motivace a hlavně chceme, aby je to tu bavilo a cítili se jako doma. Zakládáme si na blízkém přístupu a komunikaci! Proto nás můžete sledovat jak na facebooku, tak instagramu (@nicole_e, @lucie_ehr), sledovat nás na youtube a zeptat se nás na cokoliv na ask.fm!"

A Cup of Style Motivační diář 2019

Očekávaný Motivační diář 2019 blogerek Lucie a Nicole z A Cup of Style je konečně tu! S pomocí stylového diáře si nejen přehledně naplánuješ všechny své úkoly, povinnosti a schůzky, zapíšeš si poznámky, ale také od holek dostaneš vyzkoušená praktická doporučení, jak si lépe organizovat čas, jak umět ušetřit nebo jak být sebevědomější. Promyšlený a krásný diář potěší pokaždé, když ho vezmeš do ruky, ale především ti dodá motivaci k pozitivním změnám!

Beseda proběhne v Domě Knihy Knihcentrum Ostrava.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

R4 Alexandra Dovgan 2023 - Ostrava

22.04.2024 - 22.04.2024
Kino Vesmír

Poprvé v České republice se představí právě v Ostravě se svým recitálem mladá šestnáctiletá pianistka Alexandra Dovgan.…

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete