Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Online: 1. Český online ples - celá ČR

27.03.2021 Praha

Lidé z České republiky jsou již unaveni uzamčením ve svých domovech a lační po zábavě a kontaktu s dalšími lidmi. 1. Český online ples tomuto učiní přítrž v sobotu 27. března 2021.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
online
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha
web
www.onlineples.cz.

Fotogalerie k článku

Kulturní a sportovní akce se po celé České republice kvůli Covid-19 hromadně ruší nebo přesouvají na vzdálenější termíny. Organizátoři 1. Českého online plesu se však rozhodli, že budou proti této nepříjemné situaci bojovat tím, že umožní lidem bavit se spolu i v této nelehké době a vytvořili jedinečný koncept, který nemá v republice obdoby. Budou však muset dodržet spoustu opatření, aby mohli vyhovět všem vládním nařízením.

"Na tomto plese zůstanou jeho účastníci sice doma, ale to neznamená, že se budou pouze koukat na televizi nebo monitor svého počítače. Ples bude interaktivní. Lidé si budou sedat k virtuálním stolečkům, kde se budou moci s ostatními účastníky vidět a navzájem konverzovat. Když budou chtít, přesednou si jinam. Celou dobu přitom budou poslouchat živou kapelu a mohou si dokonce říci o písničku na přání. Samozřejmostí je předtančení a další doprovodný program," říkají organizátoři 1. Českého online plesu, manželé Hochmanovi.

Na plese bude dokonce možnost zakoupit online tombolu, která bude přímo na plese v reálném čase slosována. Rovná polovina z vybrané částky bude zaslána dobročinné organizaci Zdravotní klaun o.p.s., která společně se zdravotním personálem po celé ČR aktuálně pomáhá v první linii. Zdravotní klaun pomáhá v nemocnicích malým dětem a stejně tak i seniorům v domovech důchodců. V těchto nelehkých časech pomáhá udržet dobrou náladu právě i zdravotníkům.

Vstupenky na ples je možné pořídit na stránkách www.onlineples.cz. "Prodej je spuštěn," potvrdili manželé Hochmanovi a připomněli, že na webových stránkách je též možno dočíst se bližší informace, jak to na takové netradiční akci bude vypadat.

"Líbí se mi, že organizátoři přistupují k omezeným možnostem kulturního dění v Čechách kreativně. Myšlenka vidět se s přáteli na netradiční akci, bavit se, a přitom zůstat doma (když to jinak nejde) se mi líbí," říká Marie Líšková, která se na ples už moc těší.

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete