Statistika našeho portálu

  • 94 932 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 190 Míst a památek

Jak přežít v době krize - webinář

27.02.2021 Praha

Zjistěte, jak přežít pandemii a dokonce prosperovat, v přednášce úspěšného gastropodnikatele a konzultanta, Oty Kóni!

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Obecně platí, že krize je příležitost v převleku. Podnikání v gastronomii během celosvětové pandemie ovšem spíše jak příležitost připomíná ruskou ruletu. Snaha udržet svůj byznys nad vodou, zachránit živobytí pro sebe a své zaměstnance a dodržovat vládní nařízení si vyžaduje nové úrovně nasazení, oběti a myšlení mimo vyježděných kolejí. Zatímco ve světě v houfech vznikají takzvané virtuální kuchyně, luxusní čínské restaurace nabízí obědová meníčka za lidové ceny, Holanďané staví restaurační bubliny a americká bistra se mění na obchody s potravinami, u nás se ve velkém montovaly terasy, otevírají se okýnka a naplno se rozjíždí take away.
Jsou však takovéto pokusy o záchranu lukrativní pro chod podniku? Jaké novinky, postupy či technologie stojí za to implementovat do svého podnikání a jakým se raději vyhnout? Jak aktivizovat stálé zákazníky a oslovit nové, jak nastavit komunikaci a kam přesměrovat svou energii v těchto pohnutých dobách? Dá se zachránit gastrobyznys v malých městech a co s dobrodruhy, kteří se rozhodli podnikání v gastronomii rozběhnout právě teď? Zjistěte, jak přežít pandemii a dokonce prosperovat, v přednášce úspěšného gastropodnikatele a konzultanta, Oty Kóni! Dáme si rady a tipy na účinné strategie, zjistíme, co ve světě gastra funguje, a najdeme způsob, jak využít svou houževnatost a kreativitu na tvorbu správných rozhodnutí, díky kterým nás pandemie udělá silnějšími, než jsme byli před ní. Neodkládejte své plány, je třeba konat tady a teď!
 
Oto Kóňa
je konzultant a podnikatel v gastrobyznysu, v němž úspěšně působí posledních 8 let. Na kontu má několik úspěšných projektů, jako síť burgráren Regal Burger, koncept prodejen hotdogů NYC Corner a nejnověji se věnuje projektu Slajs, jenž nabízí kváskovou pizzu. Studoval politický marketing na Masarykově univerzitě v Brně. Poslední roky poskytuje konzultace živnostníkům a malým podnikatelům. Aktuálně se věnuje projektu Tringelt, jímž spájí gastro komunitu s online prodejem. Je spoluautorem stránky Kompas pomoci, stál u zrodu portálu korona.gov.sk a bloguje ve FB skupině Pomáhame si – gastro v korone, kde se snaží pomoct podnikatelům v gastronomickém podnikání. Během pandemie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, který pomáhá živnostníkům při vyplňování daňového přiznání. Kromě podnikání se věnuje i přednáškové činnosti v rámci univerzitní půdy, konferencí a workshopů.
 
Start: 18:00 hod.
Vstupenky: bit.ly/Gastrobyznys2702

Další akce v okolí

Online: Jóga, už ne tolik mezi obra…

01.03.2021 - 01.03.2021
Pragovka Gallery

Pojďte dosáhnout klidu mysli a harmonie těla. Kvůli vládním nařízením se však tentokrát nepotkáme v prostředí galerie,…

Online: Piš jako King - celá ČR

01.03.2021 - 01.03.2021
Praha

Online workshop tvůrčího psaní.

Online: Zdravé emoce - celá ČR

01.03.2021 - 01.03.2021
Praha

Známý psychiatr a smícholog, Karel Nešpor, nás s jemu typickým nekonvenčním a laskavým způsobem provede světem zdravých…

Sebevražda: související faktory a p…

03.03.2021 - 03.03.2021
Praha

V osvětovém webináři specialisty z českého Národního ústavu pro duševní zdraví, Alexandra Kasala, si osvojíme způsoby…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Karanténa s Atlasem Česka

Prohlédněte si aktuální nabídku online akcí, které je možné v období celostátní karantény kvůli Koronaviru sledovat zdarma z pohodlí vašeho domova.

Více Kalendáři akcí v rubrice Online.

Kategorie

pondělí 1. březen

Dnes má svátek Bedřich

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete