Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sex a sexualita v psychosomatickém pojetí - Webinář

12.04.2021 Praha

Získejte celistvý pohled na oblast lidské sexuality! V přednášce klinické psycholožky Michaely Fialové si přiblížíme vliv sexu na celkové zdraví a imunitu člověka a zjistíme, že se o této oblasti můžeme dozvědět mnohem víc, než si běžně uvědomujeme.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Sexualita, intimita, psychika. Témata, o nichž se navzdory jejich formativnímu vlivu na náš život stále hovoří jen šeptem. Lidská sexualita přitom není jen projevem přirozeného rozmnožovacího pudu, je důležitou součástí vnímání naší identity, našich vztahů či světa ve všeobecnosti, je ztělesněním naší podstaty, principu mužnosti, ženskosti a jejich spojení. O biologických aspektech sexu a sexuality ví asi každý téměř vše, co se dá vědět, a o sociálních aspektech, tedy odrazu sexuality na intimitě a vztazích, většina lidí alespoň tuší. Jaký má však sex vliv na naši psychiku? Jak se projevuje v energetickém či spirituálním aspektu našich životů? Získejte celistvý pohled na oblast lidské sexuality! V přednášce klinické psycholožky Michaely Fialové si přiblížíme vliv sexu na celkové zdraví a imunitu člověka a zjistíme, že se o této oblasti můžeme dozvědět mnohem víc, než si běžně uvědomujeme. 
 
Mgr. Michaela Fialová
je klinická psycholožka a rodinná terapeutka s celostním a psychosomatickým zaměřením. Ve své praxi se věnuje psychoterapii, individuálnímu, párovému a rodinnému poradenství či psychologické diagnostice. Kromě studia psychologie na Univerzitě Karlově v Praze absolvovala vícero odborných kurzů, například o Rorschachově metodě nebo hypnoterapeutickém výcviku zaměřeném na konverzačně kooperativní přístup. Pracovala v psychiatrické léčebně, má zkušenosti se širokou škálou problémů a psychických poruch. Je spoluautorkou bestselleru Proč a jak psychosomatika funguje?.
 
Start: 18:00 hod.

Další akce v okolí

Veselé Velikonoce s kraslicemi od C…

26.03.2024 - 01.04.2024
Praha

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i…

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Křivoklátský rychlík na velikonoční…

30.03.2024 - 30.03.2024
Železniční stanice

Historický motorový vlak na královský hrad Křivoklát. Tradiční velikonoční program. Speciální prohlídky. Muzeum českých…

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete