Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Oživení Historie na hradě Točník

11.08.2018 Točník

Skupina historického šermu OKOŘSKÁ GARDA připravila již sedmý ročník historického festivalu Oživení Historie na hradě Točník. www.garda.czV historickém duchu probuzeném na hradě Točník si najdou zalíbení rodiny s dětmi, pro které jsme připravili zajímavé atrakce, páry, jednotlivci i skupiny. Za halasu šermířských klání nebo při poslechu hudby z dob dávno minulých budete moci navštívit historickou…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Skupina historického šermu OKOŘSKÁ GARDA připravila již sedmý ročník historického festivalu Oživení Historie na hradě Točník.

 www.garda.cz

V historickém duchu probuzeném na hradě Točník si najdou zalíbení rodiny s dětmi, pro které jsme připravili zajímavé atrakce, páry, jednotlivci i skupiny. Za halasu šermířských klání nebo při poslechu hudby z dob dávno minulých budete moci navštívit historickou zbrojnici plnou zbraní, zabavit se lukostřelbou nebo se projít středověkým tržištěm, kde Vás celým dnem budou doprovázet ukázky řemesel.

Zajímavé bude i vystoupení kata, jenž Vám ukáže, jak tvrdě se trestaly zločiny ve středověku. Pro děti i dospělé je připravena střelnice, vrhání sekerou a jiné kratochvíle. O další příjemné rozptýlení se postará romantický výhled z hradu na malebnou krajinu či občerstvení, kde bude pro Vás připravena spousta dobrůtek k pití i snědku.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Hořovicích | květen 20…

21.05.2024 - 21.05.2024
Nádražní 606, Hořovice

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete