Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Přeštický festival vína

12.10.2019 Masarykovo náměstí

Třetí vydání Přeštického festivalu vína je tady! Letošní ročník oblíbené akce se uskuteční v sobotu 12. října na Masarykově náměstí v Přešticích.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Festival je zaměřen na moravská a česká vína, a proto se na akci představí výhradně domácí vinaři. Těch bude tradičně 15 a i letos se Vám budou snažit dokázat, že naše víno může směle konkurovat vínu ze zahraničí. Abyste se o tom přesvědčili, připravte své chuťové buňky na desítky pečlivě vybraných degustačních vzorků z různých vinařských podoblastí.

Součástí festivalu bude bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na vystoupení sommeliéra Jiřího Hudce, rozhovory s vinaři, soutěže a v neposlední řadě dobrou muziku. V odpoledních hodinách zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Michala Horsáka. V 18:00 začne společné vystoupení jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin The Beatles Revival CZ a legendy českého bigbítu Karla Kahovce. V 19:30 zakončí program dobřanská kapela Ponorka Band.

Vstupné na akci je zdarma. Víno bude možné degustovat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na akci za cenu 50 Kč.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete