Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Prodloužený májový víkend s chutí a vůní čokolády - Kašperské Hory

15.03.2013 - 22.03.2013 Kašperské Hory

Připravte Vaší partnerce nebo partnerovi milé překvapení a pozvěte je na relaxační pobyt Romantický víkend pro dva na Šumavu. Odpočívat budete v příjemném prostředí čtyřhvězdičkového hotelu a my Vám pomůžeme zařídit, abyste na společně prožitý romantický víkend dlouho nezapomněli.Pobyt Romantický víkend Vám nabízí koupel ve vířivce při svíčkách a sklence sektu, saunu a bylinkovou parní lázeň,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Připravte Vaší partnerce nebo partnerovi milé překvapení a pozvěte je na relaxační pobyt Romantický víkend pro dva na Šumavu. Odpočívat budete v příjemném prostředí čtyřhvězdičkového hotelu a my Vám pomůžeme zařídit, abyste na společně prožitý romantický víkend dlouho nezapomněli.
Pobyt Romantický víkend Vám nabízí koupel ve vířivce při svíčkách a sklence sektu, saunu a bylinkovou parní lázeň, luxusní snídani do postele, skvělé čokoládové fondue a další příjemnosti. Dopřejte si kvalitní ubytování a služby komfortního rodinného hotelu s tradicí od roku 2002 a prožijte na Šumavě opravdu romantický víkend pro dva se vším, co k tomu patří. 
Na letošní jaro jsme připravili speciální balíček pro páry - prodloužený májový víkend, tentokrát svátečně  s chutí čokolády.Rezervujte si náš prodloužený májový pobyt pro dva v období  26.4. do 12.5.2013 a nechte se sladce rozmazlovat za super cenu 4.690,-Kč / celý pobyt  na 4 dny pro dva.
Můžete si vybrat libovolný termín pobytu na 3 noci v uvedeném období - i mimo víkend, s využitím státních svátků 1.5. a 8.5.!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 23. duben

Dnes má svátek Vojtěch

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete