Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Relaxační víkend s jemnou jógou na Šumavě

21.06.2019 - 23.06.2019 Kašperské Hory

Dopřejte si víkend, kdy budete mít čas a prostor jen sama pro sebe. Přijeďte na relaxační víkend s jógou, v komorním jógovém kruhu budete relaxovat a čerpat energii. Milé prostředí rodinného hotelu Nebespán, zážitková gastronomie, skvělá káva i zákusky, to vše v srdci šumavské jarní přírody. Vezměte s sebou kamarádku a užijte si skvělý víkend.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nebespán boutique hotel
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

V průběhu víkendu vás čekají 4 lekce jógy o délce 1,5 hod.. Budete pracovat se svým tělem, budete objevovat svůj dech, nahlédnete pod pokličku jógové energetiky, ponoříte se do prostoru svého těla i mysli. Nebudou chybět závěrečné relaxace a prostor pro vzájemné sdílení.

Víkend vede zkušená trenérka jógy a tai-chi Romana Konrádová. Zaměřuje se na tzv. "jemnou jógu” s důrazem na správné srovnání těla, dechové a relaxační techniky. Její doménou je také čínské zdravotní cvičení taichi a čchi-kung (viz medailonek na konci stránky). Víkend je tedy otevřený i těm, kteří nejsou pravidelnými účastníky kurzů jógy. Maximální počet účastníků je 12, minimální 8.

Program:
1. lekce pátek 18:30 – 20h
Jemná lekce jógy s důrazem na uvolnění a lehké protažení těla.
2. lekce sobota 10 – 11:30h
Dynamičtější jógová praxe zaměřená na sluneční energii uvnitř i vně nás.
3. lekce sobota 17:30 – 19h
Dech, cvičení, tanec, meditace.
4. lekce neděle 10 – 12h
Jógová praxe zaměřená na krajinu srdce – oblast srdeční čakry.

Ubytování i lekce jógy jsou v krásném hotelu Nebespán, který je umístěný přímo na historickém náměstí v Kašperských Horách, v srdci Šumavy. Okolní příroda přímo vyzývá k procházkám. V hotelu je vynikající restaurace na Šumavě (TOP 10 na Grandrestaurant.cz), a zároveň cukrárna s vlastní cukrářskou výrobou. Nic nešidí, zákusky jsou z pravého másla, smetany, s čerstvým ovocem, prostě lahodné. Nebespán začínal jako kavárna, a tak vám místní baristé připraví také vynikající kávu v podobě, jak ji máte nejraději.

Můžete se ubytovat buď ve vzdušných luxusních dvojlůžkových pokojích, nebo ve velkorysých apartmá (vhodné např. při víkendu s kamarádkami). Relaxovat můžete i na prostorné zahradě za hotelem, k dispozici jsou lehátka i terasa s posezením. Součástí pobytu je jak bohatá snídaně s domácími produkty a skvělou kávou, tak výborná polopenze.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete