Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Skibusy Krkonoše 2018/2019 - Špindlerův Mlýn

04.01.2019 - 31.03.2019 Harrachov

V Krkonoších v letošní zimní sezoně můžete opět využít skibusů, abyste se pohodlně dostali do hor. Skibusy tu jezdí až do druhé poloviny března 2019, někde až do dubna!

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Špindlerův Mlýn, Rokytnice nad Jizerou, Pec pod Sněžkou, Janské Lázně, lanovka, Harrachov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Harrachov

Fotogalerie k článku

Skibus do areálů Herlíkovice, Šachty a Kamenec

Stejně jako v minulých letech můžete i letos využít oblíbenou každodenní autobusovou dopravu do skiareálu Herlíkovice z Prahy - Černého Mostu přes Poděbrady nebo Mladou Boleslav, Jičín a Novou Paku. Autobus odjíždí denně v 6:35. Jízdní řád najdete zde.

Skiareál Bubákov nabízí zdarma svoz a odvoz až do 10 km na centrální parkoviště (min. počet osob 3). Rezervace tel. +420 603 141 241. Více informací skibus Bubákov.

Skibusy ve SkiResortu Černá hora - Pec pod Sněžkou
Šetřete kroky, od hotelu nebo z parkoviště vás ke sjezdovkám dovezou CITY busy. Autobusové spojení mezi areály zajišťují barevné páteřní linky. Unikátním dopravním spojem je SkiTour - speciální rolba mezi areály, díky které se lyžaři z areálu na Černé hoře dostanou během pár minut do areálu Pec pod Sněžkou.

Páteřní linky zajištují zdarma přepravu mezi pěti areály SkiResortu. Červená linka na trase Pec pod Sněžkou - Velká Úpa - Janské Lázně (Černá hora) a zpět. Modrá linka na trase Černý Důl - Janské Lázně (Černá hora) a zpět. Žlutá linka na trase Svoboda nad Úpou - Janské Lázně (Černá hora) a zpět.

SkiTour Express - zrychlený skibus na trase Pec pod Sněžkou - Velká Úpa - Janské Lázně - Černý Důl a zpět.
Střediskové skibusy zajištují přesun lyžařů 
od parkovišť a hotelů k nejbližším sjezdovkám. V Peci pod Sněžkou jezdí CITY busy zdarma, v Černém Dole a Janských Lázních je nutné prokázat se při vstupu do skibusu kartou hotelu, či penzionu, který si tuto službu hradí (tzv.skibusenky).

Speciální rolba - Unikátní propojení, jediné svého druhu v Česku. Z areálu Černá hora (Janské Lázně), potažmo vrcholu Černé hory se můžete pomocí roleb a na lyžích přesunout do areálu Pec pod Sněžkou. SkiTour je s platným časovým skipasem zdarma. Při použití bodové jízdenky se odečítá 10 bodů. Jednotlivá jízda - 50 Kč.
Večerní skibusy - Bezplatně přepravují lyžaře ke sjezdovkám s večerním lyžováním. Na trasách Janské Lázně; centrální parkoviště P1 – sjezdovka Protěž a zpět, dále na trase Velká Úpa; náměstí – Pec pod Sněžkou; sjezdovka Javor a zpět, a na lyžovačku v Pece pod Sněžkou.

Skibusy v Rokytnici nad Jizerou
V Rokytnici nad Jizerou je v zimní sezoně provozován Skibus, který jezdí mezi devíti zastávkami po celé Rokytnici. Bus jezdí denně od 7:35 do 14:30 od Hostince U Kroupů přes Studenov a Modrou Hvězdu až na Horní Domky.

Rokytnický SKIBUS budou moci lyžaři v letošní sezóně opět využívat zcela zdarma, a to v období od 15.12.2018 do 31.3.2019. První skibus z Jablonce nad Nisou vyráží už v 8:02 ráno.

Skibus Bedřichov - Hromovka - Špindlerův Mlýn (centrum) - Svatý Petr - Medvědín
První autobus vyráží z Hromovky už v 7:41 a poslední jede v 17:26. Autobus odjíždí zhruba jednou za hodinu.

Skibus Medvědín - Svatý Petr - Stoh
První autobus z Lomnice vyráží už v 7:45, z Medvědína v 8:40. Autobus jezdí přibližně v hodinových intervalech až do 16:45.

Skibus Horal - Svatý Petr - Medvědín
První autobus z Medvědína vyráží v 8:11, do Horalu dorazí v 8:23. Poslední skibus jede v 16:25.

Skibus Labská - Hromovka - Medvědín - Svatý Petr
První skibus z Labské vyjíždí v 7:50 a jede přibližně v 45-60 minutových intervalech až do 16:15.

SKIBUSem z Jilemnice na Mísečky
SKIBUS z Jilemnice na Mísečky pojede od 26. 12. 2018 do 17.3.2019 vozem našeho jilemnického střediska. Spoje SKIBUSu na Mísečky jsou pro cestující zajišťovány stále bezplatně. První autobus vyráží z Jilemnice v 8:05, poslední v 15:40. Nazpět z Míseček jede poslední bus v 16:15 hodin.

Pravidelný expresní bus Praha - Špindelrův Mlýn od firmy City Ski
Ski areál Špindlerův Mlýn spolupracuje s firmou City Ski, která je největším poskytovatelem jednodenních lyžařských zájezdů v ČR. Bus City Ski vás odveze z Prahy Palmovky až do Špindlerova Mlýna a za balíček bus + skipas zaplatíte pouze 1100 Kč.

Nechte auto v teple v garáži a dejte si drink na svahu nebo v autobuse. Odjezd z Prahy je již v 6:55 z autobusového nádraží u stanice metra Palmovka (sraz je v 6:40). Příjezd do střediska je předpokládán v 9:00. Odjezd ze střediska je v 16:15. Návrat na stanoviště CITY SKI je v 18:30. Časy odjezdů jsou pevné, ale časy příjezdů jsou orientační a finální délka cesty závisí na aktuálních podmínkách na pozemních komunikacích a váze chodidla pravé nohy daného pana řidiče. Více informací zde.

Skibus v areálu SKiMU, Malá Úpa
Ski areálem projíždí dva skibusy SKiMU. Doprava je pro návštěvníky SKiMU s platným skipasem, ve sjezdové lyžařské výstroji, s celoroční skibusenkou (k zapůjčení u SKiMU Partnerů) a pro děti do 6 let ZDARMA. V ostatních případech činí jízdné 20 Kč bez ohledu na délku trasy. Po dohodě s řidičem je možné pokračovat zeleným skibusem až do areálu U Kostela. Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu jízdního řádu skibusu v případě nepříznivých povětrnostních a sněhových podmínek a dále pro případ nesjízdnosti silnic. Služba pouze pro zákazníky a smluvní partnery Ski areálu Malá Úpa. Skibus je provozován za předpokladu, že je většina lyžařských zařízení Ski areálu Malá Úpa v provozu.

Trasy skibusů:
Zelená linka: Horní Maršov - Pomezky a zpět (autobus pro 30 osob)
Modrá linka: Pomezky (Pension Družba) - lyžařský areál U kostela (U pensionu Moravanka) (autobus pro 18 osob)
Ve dnech večerního lyžování jezdí modrá linka skibusu od 17.30 do 21.30 nonstop.

Skibus Rejdice
Rezervace skibusu možná na tel.č. 602 377 428. Pro skupiny zdarma (v rámci okolí Rejdic).

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete