Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

VI. Šperkařský workshop a trhy 2018 - Volyně

19.05.2018 Volyně

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny milovníky nádherných šperků na další ročník oblíbeného "Šperkařského workshopu", který se každoročně v průběhu měsíce května koná v jihočeském městečku Volyni. Ve vybraný víkendový den se můžete těšit na desítky profesionálních i amatérských šperkařů, kteří nechávají každého ze zájemců nahlédnout pod pokličku svého unikátního umění.Co zde uvidíteNa Náměstí…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pošumavská tržnice ve Volyni
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Volyně

Fotogalerie k článku

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny milovníky nádherných šperků na další ročník oblíbeného "Šperkařského workshopu", který se každoročně v průběhu měsíce května koná v jihočeském městečku Volyni. Ve vybraný víkendový den se můžete těšit na desítky profesionálních i amatérských šperkařů, kteří nechávají každého ze zájemců nahlédnout pod pokličku svého unikátního umění.

Co zde uvidíte

Na Náměstí Svobody si budete moci prohlédnout na dvacet různorodých šperkařských dílen, jejichž mistři pracují s rozmanitými technikami za použití variabilních materiálů. Samozřejmostí pro každého z návštěvníků bude možnost vyrobit si vlastní šperk, sestavený z materiálů dle vlastního výběru.

Zváni na akci jsou zájemci všech věkových kategorií, pro které budou připraveny dílny různých obtížností i zaměření. Ke koupi pak budou šperky vyrobené z papíru, korálků, smaltu, drátků, skla, minerálů a desítek dalších materiálů. Z různých druhů technik upozorňujeme alespoň na drátkování, ketlování, smaltování, plstění, malování na dřevěné korálky či šití. Vstup na akci je zdarma a k příjemné atmosféře přispívá i několik doprovodných akcí pro děti i jejich rodiče (střelba z luku, hudební vystoupení, ukázky kovářské práce).

Šperkařský workshop a trhy 2018

Informace

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete