Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Strollering

07.04.2013 Praha

Spousta lidí ještě netuší, co si pod slovem strollering představit. Stále více aktivních rodičů už ale ví, o co jde. Chystají se závody s kočárky a protáhneme u nich celé tělo! Zapojit se mohou maminky, tátové i děti.Strollering je fitness program pro maminky a tatínky s kočárkem. Jeho hlavní součástí je sportovní chůze, kterou lze jednoduše spojit s různými posilovacími a protahovacími cviky.…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Spousta lidí ještě netuší, co si pod slovem strollering představit. Stále více aktivních rodičů už ale ví, o co jde. Chystají se závody s kočárky a protáhneme u nich celé tělo! Zapojit se mohou maminky, tátové i děti.

Strollering je fitness program pro maminky a tatínky s kočárkem. Jeho hlavní součástí je sportovní chůze, kterou lze jednoduše spojit s různými posilovacími a protahovacími cviky. K tomu lze perfektně využít právě kočárek, či lavičku nebo strom v parku. Do cvičení se přitom mohou zapojit i děti.

Nyní máte možnost se ke strolleringu přidat a rovnou si zasoutěžit. Společnost Nestlé a naše stránky Plus pro Vás jsou letos již druhým rokem hlavním partnerem této celorepublikové akce, kterou pořádá občanské sdružení Strollering. Závody proběhnou 7. dubna mezi 15 a 17 hodinou po celé České republice. Podstatou samotných závodů je chůze s kočárkem na 100 až 150 kroků dlouhé trati v co nejkratším čase. Soutěžit se bude ve třech kategoriích: maminky, tatínkové a celé rodiny.

Loňský první ročník závodů přilákal spoustu příznivců. Například v pražském parku Stromovka se sešlo přes 80 kočárků. Letos se očekává návštěvnost ještě vyšší. Závody kočárků ve sportovní chůzi proběhnou v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci, Plzni a dalších lokalitách – kompletní seznam míst je k dispozici na www.strollering.cz. Program bude zahrnovat jak samostatné disciplíny pro maminky a tatínky, tak i pro celou rodinu dohromady. Závodníci se předem registrují a uhradí startovné ve výši 30 Kč. Výtěžek ze startovného poputuje na účet vybrané neziskové organizace.

Těšíme se na vaši účast!

Další akce v okolí

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Praha

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete