Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Strollering® Závody kočárků a divadlo Mazec pro Nedoklubko - Praha

05.04.2020 Praha

Již 9. ročník se uskuteční tradičně ve STEJNÝ DEN (5. dubna 2020), ve STEJNOU HODINU (15hod), PO CELÉ ČR ve 21 městech a také na Slovensku.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
park Ladronka
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Závody kočárku se v Praze budou konat opět v parku Ladronka s doprovodným programem Dívadélka Mazec a výtěžek ze startovného a Strolloboly bude věnován Terezce Knapové, která má po těžkém porodu diagnózu dětské mozkové obrny s horší pravou stranou a mikrocefálii.

V neděli 5. dubna 2020 přesně v 15 hodin odstartují po celé ČR v pořadí již deváté Strolleringové závody – závody ve sportovní chůzi s kočárkem . Nadcházející závody můžeme opět označit jako MEZINÁRODNÍ , neboť se k České republice přidá opět i Slovensko​! Je tedy jasné, že první dubnová neděle bude patřit všem aktivním rodičům, kteří se sejdou na několika desítkách míst po celé ČR a v SR, aby změřili síly v této netradiční disciplíně.


Letošní pražský ročník Závodů kočárků ​se koná ve sportovně-rekreačním areálu Ladronka na Břevnově ​a opět si můžete toto zábavně sportovní odpoledne užít společně s divadlem Mazec. Celý výtěžek ze startovného bude věnován čtyřleté Terezce Knappové, která trpí dětskou mozkovou obrnou, a které chce Strollering​® tým pražských Závodů kočárků pomoci alespoň touto cestou.


Podstatou samotných závodů je CHŮZE s kočárkem na cca 100 metrů dlouhé trati v co nejkratším čase. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering​®​ – outdoorového fitness pro maminky (a tatínky) na MD. Pro soutěžící jsou připraveny vždy 3 hlavní kategorie závodů : ​pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny , kdy je třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně. Součástí závodů bude na každém místě jejich konání také doprovodný program určený především pro nejmladší účastníky závodů. Celá akce také částí symbolického startovného podpoří určitou neziskovou organizaci – organizátoři Závodů kočárků tak mohou v daném místě konání podpořit právě tu svou místní organizaci či jedince.


Přijďte si užít sportovně-zábavné odpoledne určené pro celou rodinu!

Další akce v okolí

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Praha

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete