Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Taneční festival - Nákupní centrum Eden Praha

18.05.2013 Praha

V Edenu bude tanec!Tanec je starý jako lidstvo samo. Vždy byl projevem pocitů a nálad a ne jinak tomu bude na přehlídce tance v Nákupním centru Eden 18. května. Během odpoledne se předvedou přední české taneční skupiny, které představí své školy a žánrové zaměření. Vystoupení jednotlivých skupin budou průběžně doplňovat rychlokursy zaměřené na výuku různých tanečních stylů a soutěže o ceny…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nákupní centrum Eden Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V Edenu bude tanec!

Tanec je starý jako lidstvo samo. Vždy byl projevem pocitů a nálad a ne jinak tomu bude na přehlídce tance v Nákupním centru Eden 18. května. Během odpoledne se předvedou přední české taneční skupiny, které představí své školy a žánrové zaměření. Vystoupení jednotlivých skupin budou průběžně doplňovat rychlokursy zaměřené na výuku různých tanečních stylů a soutěže o ceny v podobě vstupů na vybrané taneční akce nebo semináře.

"Jde o unikátní projekt, v rámci kterého se na jednom pódiu setkají vynikající české taneční školy. Tanec je pro ně vším a svým zápalem dokáží lidi kolem sebe motivovat a povzbudit je k zapojení se do aktivního pohybu. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost zhlédnout plejádu nejrůznějších stylů od street dance po například kankán a navíc si přímo na místě vyzkoušet základy těch tanců, které jim budou nejbližší. Rozhodnutí, co dál s touto ochutnávkou udělají, bude jen na nich, NC Eden jim poskytne pestrou nabídku a inspiraci", říká Renata Nejtková, marketingová manažerka obchodních center Tesco.

Tanec ovládne dvě patra NC Eden 18. 5. od 13:30 do 17 hodin. Program zahájí taneční skupina Sandra 96, následovat bude taneční škola Foxy Dance, taneční centrum HDC, Vertigo pole fitness, Flame Dance a InDance. Všechny soubory mají kromě svého vystoupení připraveny ukázky různých tanečních stylů, které v rámci výukových hodin nabízí, ale i interaktivní workshopy, soutěže a hudební hádanky. Půl hodiny před koncem proběhne závěrečný kvíz o ceny, kterými jsou například vstupenky na Urbanofest nebo Tanecbook, Stipendium na taneční tábor, účast v Letní taneční škole, popřípadě v tanečním semináři Tanec bez hranic.

Souběžně s programem na pódiu budou probíhat rychlokursy tanečních stylů jako je hip hop, kankán, břišní tanec, step, street dance a salsa. Návštěvníci budou mít možnost zapojit se do rychlokursu pro mažoretky, roztleskávačky nebo základů modelingu.

 

Tak přijďte i vy, zveme vás a těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete