Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vánoce na Dejvické - Praha

15.12.2012 - 21.12.2012 Praha

Přijďte si od 15. do 21. prosince užít tu pravou vánoční náladu! V době, kdy vrcholí vánoční stres a shon, si mohou obyvatelé Prahy 6 s celou svojí rodinou či s přáteli příjemně odpočinout nebo si vlastnoručně vyrobit pěkné dárky. Na konci Dejvické ulice vytvoří MČ Praha 6 oázu klidu a přívětivé vánoční atmosféry. Vánoce na Dejvické budou ideální příležitostí pro předvánoční rodinná setkání nebo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Praha Dejvická
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Přijďte si od 15. do 21. prosince užít tu pravou vánoční náladu! V době, kdy vrcholí vánoční stres a shon, si mohou obyvatelé Prahy 6 s celou svojí rodinou či s přáteli příjemně odpočinout nebo si vlastnoručně vyrobit pěkné dárky. Na konci Dejvické ulice vytvoří MČ Praha 6 oázu klidu a přívětivé vánoční atmosféry. Vánoce na Dejvické budou ideální příležitostí pro předvánoční rodinná setkání nebo srazy s přáteli.

Ve dnech od 15. do 21. prosince bude vzduch na konci Dejvické ulice provoněn františky, svařeným vínem, pečenými kaštany a lahodným cukrovím. Útulné teplo zajistí hořící ohně v římských koších, tepelné hřiby, vytápěné stany a slavnostní nasvícení ve vlídných barvách. Vánoce na Dejvické zkrátka nabídnou všem příchozím příjemný odpočinek v nádherné atmosféře a pěkný kulturní zážitek. Kromě toho všem umožní odnést si domů něco krásného z vánočních dílen.

V sobotu 15. prosince večer proběhne na konci Dejvické ulice u Vítězného náměstí slavnostní zahájení Vánoc na Dejvické. Ještě před ním se však bude konat autogramiáda herců z Dejvického divadla. Poté starostka MČ Praha 6 Marie Kousalíková zapálí přihlížejícím prskavky a svíčky nefalšovaným betlémským světlem. Následovat bude atraktivní světelný program s překvapením.

Každý den, nedělí počínaje, si mohou návštěvníci vyrobit něco krásného ve vánočních výtvarných dílnách, a to pod vedením odborníků. Během celého týdne se ve vyhřívaném stanu vystřídají např. tyto dílny: malování barvami na sklo, zdobení vánočních perníčků, vystřihování vánočních vloček, výroba svíček, vánočních ozdob nebo vánočních květináčů. Všechny dílny budou zdarma přístupné jak dětem, tak dospělým. V podvečer se na pódiu vystřídají umělecké soubory z Prahy 6. 

V zajímavém programu nebude chybět ani divadlo. Těšit se můžete na loutkové představení "Andělíček Toníček" souboru Buchty a Loutky nebo na hru "Pejsek a kočička slaví Vánoce" v podání Sváťova Dividla.

Během Vánoc na Dejvické uvidíte i bratry Ondřeje a Jiřího Suché, kteří zde budou představovat svou knihu ODPOSLECHY aneb JÁ NA BRÁCHU, následovat bude jejich autogramiáda. Hlavní večerní program obstarají populární zpěváci a kapely. A každý si najde svůj oblíbený žánr! Na pódiu uvidíte Lenku Dusilovou, Ivana Hlase, Pavla Bobka, Marka Ztraceného nebo kapely Please The Trees, Krausberry a Gospel Limited.

Vánoce na Dejvické budou zkrátka plné zábavy, neobvyklých kulturních zážitků, světel, ale hlavně příjemné vánoční nálady. Pojďte si týden před Vánoci odpočinout a nasát tu pravou vánoční atmosféru!

 

Veškerý program bude zdarma.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Sklářský workshop Suvenýr s Michael…

18.04.2024 - 18.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 18. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Michaely Spružinové Pohlednice…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete