Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vy a adidas – společně k maratonskému úspěchu

12.05.2013 Praha

Běhání a adidas patří neodmyslitelně k sobě. Slavná sportovní značka proto v roli partnera pražského Maratonského víkendu nabízí zájemcům spoustu příležitostí, jak se seznámit s nejnovějšími běžeckými technologiemi a získat zajímavé výhody. V neděli se přibližně 9 000 běžců z celého světa postaví na start Volkswagen Maratonu Praha. V jejich řadách se objeví i zástupci adidas týmu, legenda českého…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Běhání a adidas patří neodmyslitelně k sobě. Slavná sportovní značka proto v roli partnera pražského Maratonského víkendu nabízí zájemcům spoustu příležitostí, jak se seznámit s nejnovějšími běžeckými technologiemi a získat zajímavé výhody.

 

V neděli se přibližně 9 000 běžců z celého světa postaví na start Volkswagen Maratonu Praha. V jejich řadách se objeví i zástupci adidas týmu, legenda českého badmintonu Petr Koukal a horolezec Libor Uher, jenž jako druhý Čech v historii dosáhl vrcholu K2.

 Závod startuje ve 12 hodin na Staroměstském náměstí a vede historickým centrem Prahy 1 a městskými částmi Prahy 2, 4, 5, 7 a 8. Zlatým hřebem na trati je běh přes starodávný Karlův most. Ti, kterým by se maratonská trať zdála příliš dlouhá, si ji mohou rozdělit na čtyři úseky a přihlásit se s kolegy či kamarády do štafety. Další možností je Volkswagen Rodinný Minimaraton, jehož trať měří jednu desetinu celkové vzdálenosti, tedy 4,2 kilometru.

 

Účastníci budou moci navštívit testovací centrum adidas Boost, které se bude nacházet ve speciálním stánku v podobě velké krabice od běžeckých bot adidas Boost. V testovacím centru budou moci využít FootScan®, poradenství při výběru běžeckých bot a otestovat si revoluční novinku adidas Energy Boost. Součástí instalace adidas bude i prodejní stan. Obojí se bude nacházet na Václavském náměstí, které bude vyhrazené pro technické zázemí pro účastníky maratonu. Každý z běžců dostane zajímavou slevu do všech značkových obchodů adidas a svůj výsledný čas ze závodu si bude moci nechat vyrýt na speciální náramek miTime, který dostane jako součást startovacího setu.

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

Barvám Neutečeš 2024 - Praha

08.06.2024 - 08.06.2024
Praha

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete