Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Čarodějnice v Orlové

26.04.2013 Orlová

Zveme děti i dospělé všech věkových skupin na 4. Orlovský slet čarodějnic a čarodějů, který se uskuteční v pátek 26. dubna od 16 hodin na zahradě klubu Spirála Domu dětí a mládeže v Orlové.Pro děti je připraveno odpoledne plné soutěží a zábavy. Uskuteční se rej masek, volba MISS čarodějka, čaroděj. V podvečer proběhne průvod masek se svítilnami, pálení čarodějnice a ohňová show.Pro nedočkavé děti…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zveme děti i dospělé všech věkových skupin na 4. Orlovský slet čarodějnic a čarodějů, který se uskuteční v pátek 26. dubna od 16 hodin na zahradě klubu Spirála Domu dětí a mládeže v Orlové.

Pro děti je připraveno odpoledne plné soutěží a zábavy. Uskuteční se rej masek, volba MISS čarodějka, čaroděj. V podvečer proběhne průvod masek se svítilnami, pálení čarodějnice a ohňová show.

Pro nedočkavé děti bude již od 15 hodin na zahradě připraven doprovodný program – jízda na poníkovi, skákání na trampolíně, kreslení křídami čarodějných výjevů a další soutěže. Moc se na všechny těší organizátoři  akce - ČSŽ a Klub Spirála.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete