Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Cihlafest - Slapy

06.08.2022 Slapy

CIHLAFEST nedaleko Slapské přehrady se letos uskuteční v sobotu 6. srpna. 11. ročník bude ve stylu letní hudební pohody a vyvrcholí artistickou show souboru La Putyka.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

CIHLAFEST 2022 Open Air festival v obci Slapy nad Vltavou 74 6. 8. 2022 od 11 do 23 Již tradiční festival nedaleko Slapské přehrady se letos uskuteční už po jedenácté v Chráněném bydlení Fara v obci Slapy. Rozlehlá farní zahrada se na jeden den promění v místo pro pobavení a setkání milovníků divadla a muziky. Na dvou scénách se 6. srpna představí kapely nejrůznějších žánrů, divadla, žongléři, artisté. Návštěvníci se mohou těšit na Cirk la Putyka a jeho cirkusovou expedici "Kaleidoscope". Letošní ročník bude posledním ročníkem na tomto místě a v příštích letech plánujeme posunout festival do jiné destinace, a proto se v programu budeme soustředit na představení sociálních služeb a problematiky lidí s postižení.

Odpoledne bude plné her a soutěží, které návštěvníkům přiblíží pocit "Jak se mohou cítit v cizí kůži. Také se sjedou na svá vystoupení kapely, v kterých společně hrají hudebníci s postižením i bez postižení. Radost z hudby si odpoledne posluchači užijí s kapelami BeneBend a FaraBand. Ani večer nezůstaneme bez hudby a s kapelou Stanley´s Old Boys si všichni milovníci osmdesátek zpříjemní sobotní letní podvečer. Celý den bude zajištěno skvělé občerstvení, dílny pro děti i dospělé (facepainting, worshop s velkými bublinami, psycholampa). V areálu zahrady se každoročně nachází i stanové městečko, kde je možné po náročném dni přespat.

Mapa

Další akce v okolí

Beer&Grill Fest Hostivice 2024

25.05.2024 - 25.05.2024
Hostivice

Návštěvníci jsou zváni na 1. ročník festivalu Beer&Grill Hostivice, který přinese pestrou přehlídku malých pivovarů a…

Den v růžovém 2024 - Jinočany

30.05.2024 - 30.05.2024
MLÝNSKÝ DOMOV…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte skvělou domácí gastronomii.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete