Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jameson Festival Lounge

06.07.2013 Karlovy Vary

Chystáte se na 48. Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů? Nezapomeňte se zastavit v Jameson Festival Lounge, který najdete hned vedle hotelu Thermal!Na přelomu června a července Karlovy Vary opět ožijí největším filmovým svátkem u nás – 28. června totiž startuje již 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu. V západočeské metropoli se setkají  tisíce fanoušků z České republiky i…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Chystáte se na 48. Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů? Nezapomeňte se zastavit v Jameson Festival Lounge, který najdete hned vedle hotelu Thermal!

Na přelomu června a července Karlovy Vary opět ožijí největším filmovým svátkem u nás – 28. června totiž startuje již 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu. V západočeské metropoli se setkají  tisíce fanoušků z České republiky i zahraničí, aby tento svátek společně oslavili. Projekcemi to ale nekončí..  Festivalové město žije až do rána a Jameson Festival Lounge pro Vás přichystal nabitý hudební program a opravdu skvělou zábavu! Přijďte si odpočinout mezi jednotlivými filmy nebo zažít jedinečnou festivalovou noc. Jameson Festival Lounge, to je místo, kde nesmíte chybět. Taneční parket, oblíbení DJ české taneční scény, kvalitní osvěžující drinky a přátelská atmosféra na Vás čeká právě v Jameson Festival Lounge.

 

 

 

Zkušený barmanský tým pražského Bugsy’s baru pro Vás připraví drinky z kvalitní irské whiskey a pestrý koktejl hudby namíchá samotný DJ Bidlo. Jeden ze zakladatelů české taneční scény v letošním roce totiž  nebude stát  jen za mixážním pultem, ale postará se také o hudební dramaturgii. To je opravduskvělá zpráva pro všechny milovníky taneční muziky, protože Pavel Bidlo je skutečným specialistou na vytvoření té pravé klubové atmosféry. Jameson Festival Lounge tentokrát  společně s DJ Bidlem přivítá taková jména jako DJ Lumiere, Robot, Peter K., Maceo, Mycklick, Silent Cut, Friky, Nitrous, Roman Rai, Cubik a řadu dalších. Ať už jste milovníky funky, drumandbassu, house nebo breakbeatu, každý si příjde na své!

 

Vstup do Jameson Festival Lounge bude samozřejmě opět  zdarma a nabídne nejen lahodné občerstvení,  k dispozici bude také free wi-fi a pro hosty je připraveno i posezení na zahrádce.

 

V rámci doprovodného programu samozřejmě nebude chybět očekávané slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Jameson Done in 60 Seconds a finále Turnaje filmových mistrů. Toho se ostatně  v Jameson festival lounge můžete zúčastnit  každý den mezi  11-19h!

 

Více informací najdete na http://www.jameson.cz/ffkv/

 

Závěrečná party

20:00 – DJ ROMAN RAI

22:00 – DJ BIDLO

01:00 – DJ CUBIK 

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

Horní hrad - VelikoNOČNÍ prohlídka …

31.03.2024 - 31.03.2024
Horní hrad Hauenštejn

Velikonoční prohlídka hradu s Viktorem Braunreiterem v neděli 31. března od 19 hodin ! Poutavé a zábavné provádění…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete