Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kašpárek v rohlíku se chystá na hokejové mistrovství světa. Na pódiu bude fandit v pěti jazycích a usilovat o patent na raclette z jitrnic 2024 - Prah

13.05.2024 Praha

Dá se patentovat raclette z jitrnice? Proč se v rámci hokejových zápasů vyplatí elektronickou tužkou analyzovat i přestávky? Je možné být maskotem hned dvou týmů na nadcházejícím Mistrovství světa v hokeji, které hostí Česká republika? A lze zazpívat hitovku Angelina Jolie v rétorománštině? Odpovědi na tyto a mnohem více otázek přinese očekávané vystoupení hudebně-divadelního souboru Kašpárek v rohlíku. Natrénovaný tým přivede na plochu střechy OC Harfa jeho trenér – Kašpárek! Stane se tak v pondělí 13. května v 19.00, tedy před sledovaným matchem reprezentace České republiky a Švýcarska. Zdarma pro všechny přítomné, ovšem s omezenou kapacitou publika!

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Kašpárek přicestuje se svým ansámblem z Polabí na pozvání Švýcarské ambasády. Ta na střeše OC Harfa vedle O2 Areny vytvoří Fan zonu švýcarského hokejového týmu, ve které se to bude hemžit červenými a bílými barvami, jazyky i lákadly do této alpské země. Ostatně se jimi nechal zlákat i Kašpárek v rohlíku: krátce po svém pražském vystoupení vyráží na švýcarské miniturné. Publikum v Ženevě a Curychu hodlá oslnit plejádou svých hitů v různých jazykových mutacích, včetně rétorománštiny! Pokud u osvědčených hitů jako Oteplováky nebo Nemohu na nohu přebásnění nebude možné, vystačí si se šťavnatými komentáři.

Ostatně, jeden Kašpárek připojuje hned před pražským koncertem: "Je nám ctí, že vystupujeme na střechu 55 po Beatles na střeše v Londýně. Ani se nebojíme, že by nás rozháněli "bobíci", protože budou zřejmě všichni na hokeji. Tak jedině, že by nám podvečer zpestřili Bob a Bobek, maskoti celého mistrovství!"

Kašpárek v rohlíku ubezpečuje, že v publiku před pódiem nebude nadržovat Čechům ani Švýcarům. Na koncert trénuje v pěti jazycích volání ´Naši do toho!´. Jediný, kdo se tomu brání, jsou mladé zpěvačky souboru, kterým to údajně příliš připomíná podporu jejich rodičům… Ale třeba půjde podporu vztáhnout na přítomnost hokejistů Jiřího Novotného a Josefa Marhy, kteří se Švýcarskem spojili část své profesionální dráhy.

Jakožto certifikovaný přestávkový trenér hodlá Kašpárek večer 13. května obložit hudební přestávku kvalitním hokejem. Je připravený do tajů zasvětit i slovutné televizní komentátory, aby mohli živě a třeba i s elektronickou tužkou rozebírat přestávky. Ostatně, právě křepčení na Kašpárkův pódiový koučink doporučuje devět z deseti odborníků na pohybovou přípravu fanoušků před tak zásadním zápasem jako Česko – Švýcarsko!

Další akce v okolí

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Roboty ABB se zapojí jako hudebníci…

19.05.2024 - 19.05.2024
Anežský klášter

Jedinečný projekt SpringTEEN, který je oficiální součástí programu Pražského jara a je věnovaný dětem a mladým…

Barokní podvečery - Apollón & Dioný…

21.05.2024 - 21.05.2024
Tereziánský sál

Triové sonáty A. Corelliho a G. F. Händela & flétnový koncert A. Scarlattiho

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 19. květen

Dnes má svátek Ivo

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete