Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

KOMICI, s. r. o.

22.10.2013 Litovel

Skvělé stand-up celovečerní představení ve kterém se představují ti nejlepší baviči z pořadu "Na stojáka" kabelové televize HBO! A kteří to budou? V úterý 22. října můžete od 19 hod. ve Velkém sále Záložny vidět Miloše Knora, Rudu z Ostravy a Tomáše Matonohu.Miloš KnorŽije v Rudolfově u Budějovic, odkud už pět let vyráží na svá představení, moderování nebo show. Poprvé se jako komik objevil v…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Skvělé stand-up celovečerní představení ve kterém se představují ti nejlepší baviči z pořadu "Na stojáka" kabelové televize HBO! A kteří to budou? V úterý 22. října můžete od 19 hod. ve Velkém sále Záložny vidět Miloše Knora, Rudu z Ostravy a Tomáše Matonohu.

Miloš Knor

Žije v Rudolfově u Budějovic, odkud už pět let vyráží na svá představení, moderování nebo show. Poprvé se jako komik objevil v pořadu televize HBO Na stojáka v roce 2007, o rok později založil uměleckou agenturu Komici s.r.o, pak začal vystupovat i s vlastní OneKnorShow. Na TV Barrandov má vlastní pořad KnorTime. Rád baví lidi a trémou z vystoupení rozhodně netrpí.

Ruda z Ostravy

Ruda z Ostravy nebo Ostravák se narodil 13. června 1975, v Českém Těšíně, vlastním jménem Michal Kavalčík je český herec, zpěvák a moderátor. Vystupoval v divadlech v Ostravě, Českém Těšíně a v Liberci. Účinkoval i v muzikálech Dracula, Evita, Hamlet, Krysař a v muzikálu Cikáni jdou do nebe, je reportérem KnorTime na TV Barrandov. Od 18 let pracuje jako rozhlasový moderátor. Do povědomí široké veřejnosti se dostal pomocí pořadů Na stojáka a X Factor. Tvoří parodie k hudebním klipům známých zpěváků a písničkářů.  

Tomáš Matonoha

Po vystudování brněnské JAMU se stal členem brněnského HaDivadla, kde sehrál za dobu svého působení řadu rolí. Vedle divadelních prken si Tomáš našel svou cestu i k filmu. Objevil se ve filmech Divoké včely, Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště, Bobule, Gympl a v dalších. Mimo to hrál i v řadě seriálů, z nichž nejslavnější jsou Rodinná pouta, Trapasy a Camberck. Podílí se na projektu Komediograf, který vyšel z úspěšného divadelního představení, které Matonoha s kolegou Pavlem Liškou uvedli v HaDivadle. Účastní se též originálního hereckého projektu – komických vystoupení typu stand-up, které natočila stanice HBO pod titulem Na stojáka.

Vstupné:

v předprodeji 150 Kč, na místě 200 Kč. Vstupenky si můžete zakoupit v pokladně Městského klubu Litovel nebo v cestovní kanceláři BAVI Litovel.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Barvám Neutečeš 2024 - Olomouc

11.05.2024 - 11.05.2024
Výstaviště Flora

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Mor…

22.05.2024 - 22.05.2024
Náměstí 9. května

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Moravském Berouně.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Mor…

19.06.2024 - 19.06.2024
Náměstí 9. května

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Moravském Berouně.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Mor…

17.07.2024 - 17.07.2024
Náměstí 9. května

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Moravském Berouně.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 30. duben

Dnes má svátek Blahoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete