Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letní hudební Stezka - Lipno

23.08.2022 Lipno nad Vltavou

23. 8. JOSEF FOJTA Hudební žánr indie-folk letos naposledy rozzvučí večerní Stezku a zahřeje u srdce v korunách stromů. Budějovický kytarista a zpěvák Josef Fojta na Stezku přiváží jak vlastní tvorbu, tak světový repertoár od Boba Dylana, Radiohead a dalších.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Léto na Stezce korunami stromů na Lipně patří i letos zážitkům z pohledu na zapadající slunce za doprovodu živé hudby.  V netradičním sále pod hvězdnou oblohou se letos uskuteční celkem osm koncertů skvělých interpretů. Atmosféra večerní nasvícené Stezky, která se stává podiem a hledištěm zároveň, je neopakovatelná již několik let. Všechny koncerty začínají ve 20 hodin a trvají minimálně 60 minut.

"Na červencové večery je potřeba zakoupit speciální vstupenku na koncert, která je zároveň vstupenkou na Stezku korunami stromů," informuje tisková mluvčí Rodinného areálu Lipno Olga Kneiflová. Otevírací doba Stezky je ve dnech konání koncertů prodloužena až do 23 hodin a zpět na centrální parkoviště je možné se vrátit Stezkabusem nebo lanovkou. Ta má poslední jízdu ve 23.15 hod, a zážitek z koncertu tak ještě umocní pozdně večerní jízda s výhledem na jezero.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete