Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Muzejní betlém

01.11.2013 - 06.12.2013 Chrudim

Již po třetí pro Vás připravilo Regionální muzeum v Chrudimi vánoční soutěž. Zůčastnit se mohou mateřské, základní i střední školy a nově i volnočasové organizace. Součástí výstavy Šťastné a veselé, která se veřejnosti otevře 6. prosince 2013, budou betlémové jesličky. Kolik hodných lidí se příjde jezulátku poklonit a jaké dary mu přinesou, bude záležet jen na Vás.Přidejte se a pomozte zaplnit…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Již po třetí pro Vás připravilo Regionální muzeum v Chrudimi vánoční soutěž. Zůčastnit se mohou mateřské, základní i střední školy a nově i volnočasové organizace. Součástí výstavy Šťastné a veselé, která se veřejnosti otevře 6. prosince 2013, budou betlémové jesličky. Kolik hodných lidí se příjde jezulátku poklonit a jaké dary mu přinesou, bude záležet jen na Vás.

Přidejte se a pomozte zaplnit prostory muzea postavičkami daráků, darovníků, daráčků, případně muzikantů, pasáčků, měšťanů či prostých lidí. Postup, velikost, materiál či barva záleží jen na Vás, klidně do výroby zapojte rodiče, sourozence, prarodiče, tety i strýce. Vyrobené betlémové postavičky můžete přinášet na pokladnu muzea od 1. listopadu do 6. prosince 2013. Krabice nebo tašky opatřete cedulkou se jmény autorů a zodpovědné osoby i s jejím kontaktem (mailem i telefonem).

Nejkrásnější soubor betlémových postav odměníme zaslouženou cenou. O vítězi rozhodnou návštěvníci muzea prostřednictvím veřejného hlasování. Svůj hlas můžete zaslat i přes naše internetové stránky. Učinit tak můžete od 6. prosince 2013 do 4. ledna 2014. Vyhlášení vítěze se uskuteční 6. ledna 2014. Moc se těšíme na Vaše nápadité výtvory.

Mapa

Další akce v okolí

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 30. duben

Dnes má svátek Blahoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete