Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pečení chleba - Dolní Němčí

13.07.2013 Dolní Němčí

Nenechte si ujít šestý ročník pečení chleba, které se uskuteční v sobotu 13. července 2013 v prostorách muzea v obci Dolním Němčí, která se nachází v mikroregionu Bílé Karpaty (Zlínský kraj).Chléb je připravovaný a pečený původním způsobem - jako v dobách našich babiček: v chlebové peci vyhřáté dřevem, ve které se zatápí už v pět hodin ráno. První upečený chléb se bude prodávat okolo druhé hodiny…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
v prostorách muzea v obci Dolním Němčí
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Dolní Němčí

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít šestý ročník pečení chleba, které se uskuteční v sobotu 13. července 2013 v prostorách muzea v obci Dolním Němčí, která se nachází v mikroregionu Bílé Karpaty (Zlínský kraj).

Chléb je připravovaný a pečený původním způsobem - jako v dobách našich babiček: v chlebové peci vyhřáté dřevem, ve které se zatápí už v pět hodin ráno. První upečený chléb se bude prodávat okolo druhé hodiny odpolední. Návštěvníci mohou nejen ochutnat čerstvě upečený domácí chléb s domácím sádlem, cíbím a škvarky, ale i poslechnout dívčí sbor NK Dolněmčan a vrátit se do minulosti prohlídkou dolněmčanského muzea.

Kolem muzea vede cyklostezka a pro cyklisty bude návštěva muzea a pečení chleba jistě příjemným zpestřením.

Budeme se na Vás těšit!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete