Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Street Food Festivalu - Velké Popovice

17.07.2021 Velké Popovice

Asijské delikatesy, čerstvé ryby, šťavnaté burgery, dozlatova usmažené koblížky, křehké vafle, nadýchané makronky, ledové nanuky… a poctivé velkopopovické pivo! Den ve společnosti dobrého jídla a pití můžete prožít na Street Food Festivalu, který se koná v pivovaru Velké Popovice nedaleko Prahy v sobotu 17. července.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ringhofferova 1, Velké Popovice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-východ
Obec
Velké Popovice

Fotogalerie k článku

Sobotní odpoledne v pivovaru Velké Popovice nabídne nejen mimořádný gastronomický zážitek, ale také komentované prohlídky malebného pivovaru, jehož historie se začala psát už v roce 1874. Vždy od 11, 12, 13, 14, 15 a 16 hodin se seznámíte se zakladatelskou rodinou Ringhofferů, navštívíte současnou i historickou varnu a potkáte se s živým maskotem – kozlem Oldou.

Vstupenky na prohlídku lze zakoupit předem ONLINE na webu pivovaru.

Chcete-li si užít výlet do Velkých Popovic opravdu naplno, bez starostí s parkováním či kolonami, vydejte se na cestu vláčkem Kozel expres – speciálním motorákem z řady 810 v retro nátěru z 80. let, který vyjíždí v 10:16 hodin z pražského Hlavního nádraží a odveze vás přímo do pivovaru. Cena zpáteční jízdenky je 450 Kč a zahrnuje cestu vlakem i prohlídku pivovaru. Během dne bude vlak pendlovat mezi zastávkami Strančice a Velké Popovice. Jednosměrné jízdné činí 50 Kč.

Originální pivní suvenýry, včetně čerstvě stočeného piva Velkopopovický Kozel Černý nebo Mistrův ležák v jednolitrových patentních lahvích, zakoupíte v Kozlím obchůdku v areálu pivovaru.  

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete