Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šumavský sjezd 2016 - Borová Lada

17.09.2016 Borová Lada

Ačkoliv by název "Šumavský sjezd" evokoval spíše ke vzpomínkám na setkání stranických špiček bývalého režimu, jedná se o ryze sportovně-společenské setkání příznivců pohybu na zdravém vzduchu a nadšence jízdy na koloběžkách. Všechny takové bez rozdílu věku, výkonnosti a pohlaví zve Atlas Česka na další ročník této stále oblíbenější akce, která účastníky provede nádhernou šumavskou přírodou.Co zde…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bučina, Kvilda, Borová Lada
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Borová Lada

Fotogalerie k článku

Ačkoliv by název "Šumavský sjezd" evokoval spíše ke vzpomínkám na setkání stranických špiček bývalého režimu, jedná se o ryze sportovně-společenské setkání příznivců pohybu na zdravém vzduchu a nadšence jízdy na koloběžkách. Všechny takové bez rozdílu věku, výkonnosti a pohlaví zve Atlas Česka na další ročník této stále oblíbenější akce, která účastníky provede nádhernou šumavskou přírodou.

Co zde zažijete

Organizátoři celé akce ji pojímají jako soutěžní, což je však spíše oceněním těch nejlepších výkonů závodníků v jednotlivých kategoriích. Pro většinu zúčastněných jde o příjemné zpestření některého z víkendů, které prospěje nejen zdravotnímu stavu, ale i psychické pohodě a odolnosti. Závod samotný je většinou rozdělen na dva úseky vedoucí z Bučiny na Kvildu a z Kvildy do Borových Lad. A právě v cílové stanici je pro všechny připraven bohatý doprovodný program, který vyplní čas do vyhlášení oficiálních výsledků.

Na své si přijdou i nejmenší účastníci, pro které je nachystána řada soutěží a speciální dětský okruh. Zúčastnit se akce můžete i v případě, že nevlastníte koloběžku, neboť organizátoři jich mají dostatek pro zapůjčení, jen je třeba včas se elektronicky přihlásit. Přejeme všem závodníkům hodně sil, to nejlepší počasí a především dobrý pocit ze zajímavého sportovního výletu.

V roce 2017 se akce nekoná.

 

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete