Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Teplo domova

18.10.2013 - 20.10.2013 Ostrava

Ve dnech 18. – 20. října 2013 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě konají 3 zajímavé akce – výstava TEPLO DOMOVA se zaměřením na stavbu, vytápění a interiér, výstava KREATIV Ostrava pro všechny, kteří rádi tvoří a mají rádi originální výrobky a výstava pro seniory a osoby s handicapem ŽIVOT BEZ BARIÉR. Zaplacení 1 vstupného umožňuje vstup na všechny 3 výstavy.Při příležitosti 10 letého výročí…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
na Výstavišti Černá louka v Ostravě
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město
Obec
Ostrava

Fotogalerie k článku

Ve dnech 18. – 20. října 2013 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě konají 3 zajímavé akce – výstava TEPLO DOMOVA se zaměřením na stavbu, vytápění a interiér, výstava KREATIV Ostrava pro všechny, kteří rádi tvoří a mají rádi originální výrobky a výstava pro seniory a osoby s handicapem ŽIVOT BEZ BARIÉR. Zaplacení 1 vstupného umožňuje vstup na všechny 3 výstavy.

Při příležitosti 10 letého výročí výstavy Dům a byt přešla výstava několika změnami. Na základě současných trendů v oblasti bydlení a poptávky návštěvníků se hlavní témata – vybavení interiérů, exteriérů a stavebnictví – rozšířili o téma Vytápění. Ve spojení s výstavou Kreativ a poradnou Feng Shui se výstava také více zaměřuje na zpříjemňování domácího prostředí a vytváření útulné domácí atmosféry. Tyto skutečnosti zohledňuje i nový název výstavy – Teplo domova.

Na výstavě budou prezentovány novinky a trendové výrobky z oblasti stavebnictví a vybavení exteriérů jako např. stavební materiály, izolační systémy, okna, dveře, vrata, ploty a různé venkovní vybavení. Nově se nabídka rozšíří o kamna, kotle a krby. Opět nebudou chybět odborná sekce Komíny. Z interiérového vybavení zde najdete nábytek, sedací soupravy, kuchyně a jiné.

Důležitou součástí celé akce bude bohatý doprovodný program. Pro veřejnost jsou připraveny přednášky např. "Jak správně a úsporně topit", "Design krbů a kamen". Užitečné informace, rady a tipy získáte v bezplatných poradnách, které jsou zaměřeny na témata: Komíny, Krby a kamna, Obklady a dlažby, Domov plný barev a Feng Shui. Získáte zde informace o dotacích a o změnách v platných normách o krbech a kamnech.

Nově bude na výstavě poradna Sdružení nájemníků ČR určená hlavně pro bytová družstva a starosty obcí. V rámci doprovodného programu mohou návštěvníci shlédnout praktické ukázky nových malířských technik, ukázku práce kamnáře, ukázky zdění, ochrany dřeva apod. 

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

P4 Závěrečný koncert 70. sezóny II …

03.05.2024 - 03.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Ostravský Májales 2024 - Ostrava

04.05.2024 - 04.05.2024
Dolní oblast Vítkovice

Ostravský Májales je tradiční studentský festival, který se každoročně koná v Ostravě. Tento festival je oslavou jara,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete