Statistika našeho portálu

  • 103 082 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valašský svátek dobrého jídla, to je Karlovský gastrofestival

06.10.2018 - 07.10.2018 Velké Karlovice

Valašský svátek dobrého jídla, to je Karlovský gastrofestival Svátek všech milovníků (nejen) valašské kuchyně a regionálních produktů: to je Karlovský gastrofestival, jedinečná gastronomická událost ve Velkých Karlovicích, která se letos koná 6. a 7. října.Užijte si 3,5 km chutí a vůní na celkem 13 gastro zastávkách v údolí Léskové u místních hotelů, penzionů a hospůdek. Čeká na vás spousta…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Valašský svátek dobrého jídla, to je Karlovský gastrofestival

 

Svátek všech milovníků (nejen) valašské kuchyně a regionálních produktů: to je Karlovský gastrofestival, jedinečná gastronomická událost ve Velkých Karlovicích, která se letos koná 6. a 7. října.

Užijte si 3,5 km chutí a vůní na celkem 13 gastro zastávkách v údolí Léskové u místních hotelů, penzionů a hospůdek. Čeká na vás spousta ochutnávek dobrot a valašských specialit, ale současně si užijete i procházku krásnou přírodou, můžete zažít atmosféru farmářského trhu, galavečeři s mistry kuchaři, zúčastnit se soutěže o nejlepší frgál a klobásu, kuchařských show, posezení u muziky a dalších doprovodných programů. Jubilejní 10. ročník Karlovského gastrofestivalu letos přivítá talentovaného francouzského šéfkuchaře Nicolase Decherchiho z Francie. Letos poprvé si tak ve Velkých Karlovicích při Michelinské galavečeři a Michelinském obědě budete moct vychutnat pokrmy z pera šéfkuchaře ověnčeného hned dvěma michelinskými hvězdičkami. Večer před gastrofestivalem, v pátek 5. října, se navíc v místním Spa hotelu Lanterna můžete těšit na degustační večer na téma První republika, připravený ke 100. výročí Československa jako průřez tehdejší gastronomií.

Vstup na Karlovský gastrofestival je zdarma.

Mapa

Další akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Val…

05.10.2024 - 05.10.2024
Valašské Meziříčí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Val…

18.10.2024 - 18.10.2024
Valašské Meziříčí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete