Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vánoční Kooperativa Tour - Praha

19.12.2021 Hybernia

Načerpejte vánoční atmosféru na tradičním vánočním koncertu skupiny Čechomor, který se koná 4. adventní neděli v Divadle Hybernia. Uslyšíte jak vánoční koledy, tak hity z nejnovějšího alba Radosti života. Po delší době se můžete těšit i na Proměny! Těšíme se na Vás, váš Čechomor :)

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Skupina Čechomor vyráží na Vánoční Kooperativa Tour společně s Martinou Pártlovou!

 

Po skoro dvouleté pauze vyráží skupina Čechomor na turné s hostující zpěvačkou Martinou Pártlovou, představí na něm písničky z nejnovější desky Radosti života, kterou skupina letos doplnila o bonusový disk Ještě několik radostí života.

"Na Vánoční Kooperativa Tour jsme se moc těšili, protože miulý rok  se kvůli státním nařizením bohužel nemohlo uskutečnit. Přemýšleli jsme, čím ho ozvláštnit a vzhledem k tomu, že Martinka už má po mateřské, řekli jsme si, že si jí po delší době pozveme. Upřímně dost se nám po ní stejskalo, takže se společného turné už nemůžeme dočkat! ", říká Karel Holas a František Černý dodává "Nejvíc se asi těším, že si spolu konečně zazpíváme píseň Já mládence měla, kterou diváci zatím ještě naživo nemohli slyšet, protože se nachází na našem nejnovějším albu a na koledy samozřejmě!"

Vydání dvojalbové verze Radostí života vzniklo spontánně během letního turné. "Některé z bonusových písní vznikly letos přímo k letošnímu turné Kooperativa Tour 33 radostí života. Bylo nám líto, že na desce nejsou, a tak jsme se rozhodli nadělit si k Vánocům rozšířenou edici. Doplnili jsme ji samozřejmě ještě o další nové písničky. Já z nich mám radost dvojitou, protože deska vyšla v den mých narozenin, a to se pak hned líp slaví," říká zpěvák a kytarista František Černý.

Houslista Karel Holas dodává: "Píseň Johančiny slzy jsme na album přidali jako poctu našemu kamarádovi a dlouholetému spoluhráči Radku Pobořilovi, který nás v létě opustil. Je to totiž poslední píseň, kterou jsme společně nahráli už v roce 2012 a ještě jsme ji nezveřejnili. Snad jsme mu tím udělali radost."

Pokud už se koncertu nemůžete dokčat, podívejte se na nejnovější klip, který skupina vydala na oslavu nové desky. "Zvolili jsme píseň Trakač, která nás provází už dlouhou dobu, nicméně nikdy se nedostala na album. Až na Radosti života, protože je taková ‘ščecglivá‘, a o tom právě Radosti života jsou," vysvětluje Holas, který si natáčení obzvlášť užil: "Nechali mě řídit traktor, což miluju. Statek, to je vůbec moje láska." Čechomor natáčel na farmě Libora Švába a panuje v něm přesně taková veselá venkovská atmosféra, jak si ji Karel Holas a František Černý pamatují z dětství, byť nyní v trochu modernějších kulisách.

 Vstupenky: www.cechomor.cz/event/praha-divadlo-hybernia-3/

Klip Trakač: https://www.youtube.com/watch?v=3Erwr6-6cDo

 

 

 

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Duo Flarpe 2024 - Praha

10.04.2024 - 10.04.2024
Gröbeho vila

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Tóny Vinohrad 2024. Duo Flarpe ve složení Roxana Hädler – harfa, Jakub Klögner…

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete