Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vyšebrodská holinkiáda 2015 - Vyšší Brod

25.05.2015 - 29.05.2015 Vyšší Brod

Poslední týden v měsíci květnu je ve Vyšším Brodě již několikátým rokem věnován zábavné a společenské akci pro celou rodinu s názvem "Vyšebrodská holinkiáda". Za tímto netradičním označením se skrývá celodenní program rozdělený na dopolední část pro nejmenší a večerní kapitolu pro jejich rodiče.Na co se můžete těšitV malebném hamerském údolí se během dopoledních hodin otevírá pohádkový svět plný…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
kemp Pod hrází
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Vyšší Brod

Fotogalerie k článku

Poslední týden v měsíci květnu je ve Vyšším Brodě již několikátým rokem věnován zábavné a společenské akci pro celou rodinu s názvem "Vyšebrodská holinkiáda". Za tímto netradičním označením se skrývá celodenní program rozdělený na dopolední část pro nejmenší a večerní kapitolu pro jejich rodiče.

Na co se můžete těšit

V malebném hamerském údolí se během dopoledních hodin otevírá pohádkový svět plný kouzelných bytostí, magických soutěží a okouzlujících překvapení pro děti a dospívající, jimž nechybí fantazie a chuť zažít neočekávaná dobrodružství. Cílovou stanicí tohoto putování je kemp Pod hrází, kde jsou pro děti i jejich doprovod připraveny další soutěže i oblíbený koncert dětských kapel.

Během následného odpoledního programu si pak na své přijdou zvláště dospělí, pro které je připraveno vystoupení několika kapel hrajících k tanci, výborné občerstvení zahrnující i široký sortiment alkoholických nápojů, a to vše samozřejmě zdarma. V případě špatného počasí se můžete spolehnout na útroby nedalekého Music clubu Monaco, kde se živelná hudba s tancem zajisté protáhne až do pozdních nočních hodin. Přijďte si i Vy užít energií a dobrou zábavou nabitý den, který patří k nejočekávanějším akcím roku ve Vyšším Brodě!

Vyšebrodská holinkiáda 2015

Datum tohoto ročníku je prozatím pouze předpokládané.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete