Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Výstava Thermo 2013

13.09.2013 - 15.09.2013 Kroměříž

 Blíží se výstava Thermo 2013.. .připravte se na zimuJe čas připravit se na zimuZcela první ročník výstavy zaměřené na teplo a úsporu energií se uskuteční od 13. do 15. září na výstavišti Floria v Kroměříži. Na prodejní výstavě tepelných zařízení Thermo se představí více jak ... vystavovatelů. Určena je především koncovým spotřebitelům, kteří chtějí získat informace a odborné rady v oblastech…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Výstaviště Floria v Kroměříži
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Kroměříž
Obec
Kroměříž

 Blíží se výstava Thermo 2013

.. .připravte se na zimu

Je čas připravit se na zimu

Zcela první ročník výstavy zaměřené na teplo a úsporu energií se uskuteční od 13. do 15. září na výstavišti Floria v Kroměříži. Na prodejní výstavě tepelných zařízení Thermo se představí více jak ... vystavovatelů. Určena je především koncovým spotřebitelům, kteří chtějí získat informace a odborné rady v oblastech vytápění, úsporných otopných systémů, zateplování, či využití obnovitelných zdrojů.

Každá domácnost se potýká s otázkou, jak vybrat nejvhodnější z otopných systémů. Vytápění bytu či domu a ohřev vody je důležitou položkou rozpočtu. Také to bylo pro pořadatele Výstaviště Floria impulsem k založení nové tradice výstav věnovaných tématu tepla.

Výstava Thermo nabídne poradenství v oblasti termoregulace, izolačních materiálů a zateplovacích systémů. Tým odborníků poradí v porovnání cen jednotlivých paliv a energií a výběru technologie vhodné pro konkrétního návštěvníka.

Vystavovatele a informace naleznete ke krbům, tepelným čerpadlům, kotlům na pevná či plynná paliva, k zateplení či výměně oken či k jakémukoliv jinému tématu v úspoře energie. Vše se dozvíte i o bioplynových stanicích, různých typech ekologických paliv, klimatizaci, inteligentních domech, nízkoenergetických a pasivních stavbách, o slunečních kolektorech a mnohém dalším.

 

Součástí výstavy jsou odborné přednášky zdarma pro návštěvníky. Diskutován bude program Ministerstva životního prostředí Zelená úsporám a také nové dotační programy na zateplování fasád platné od srpna.

Jednou ze zateplovacích technologií, na které můžete při rekonstrukci domu získat dotace od programu Zelená úsporám, je odvětrané zateplení fasád. Tobude zajisté atraktivním tématem. Moderní a funkční technologie je nejlepším způsobem jak předejít nepříjemným a zdraví ohrožujícím plísním, které mohou vznikat při použití obvyklých polystyrenových zateplení. Díky odvětranému zateplení umožňujícímu průchod a proudění vzduchu zůstává zdivo trvale suché a o to lépe udržuje teplo.

Výstava Thermo 2013 se uskuteční v druhém zářijovém týdnu, tak aby návštěvníci stihli případné výměny otopných systémů a mohli využít dotačních příspěvků v termínech před tím, než nastane chladné zimní období.

 

Moderní výstavní areál Floria disponuje vlastní restaurací a kapacitou 1 200 parkovacích míst.

Mapa

Další akce v okolí

Academy Kroměříž: Toulky barokní Ev…

15.08.2024 - 15.08.2024
Arcibiskupský zámek a…

Sedmý ročník festivalu klasické hudby Academy Kroměříž zahájí koncert Toulky barokní Evropou se sklenkou vína.…

Academy Kroměříž: Čarotaj – Toulky …

17.08.2024 - 17.08.2024
Kino Nadsklepí

Netradiční pojetí lidových písní v podání členů České filharmonie a sester Jitky Novotné a Táni Roskovcové slibuje…

Academy Kroměříž: Slavnostní koncer…

18.08.2024 - 18.08.2024
Arcibiskupský zámek a…

Vrcholem programu festivalu klasické hudby Academy Kroměříž je Slavnostní koncert s Dvořákem a Smetanou, který se koná…

Academy Kroměříž: Přednáška Jiřího …

19.08.2024 - 19.08.2024
Kino Nadsklepí

V letošním roce slavíme 100 let od světové premiéry Janáčkovy opery Příhody lišky Bystroušky, jednoho z nejkrásnějších…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete