Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Akce na Valentýna 2017

Kouzlo zamilovanosti a bohatství lásky na nás každoročně dýchne s mohutnější intenzitou na svátek sv. Valentýna, který se nezadržitelně blíží. Pokud stále hledáte inspiraci na příjemně strávený den či večer se svým milovaným protějšek, můžete si vybrat z bohaté mozaiky všestranných akcí pořádaných ve všech krajích naší milované země.

Fotogalerie k článku

Kouzlo zamilovanosti a bohatství lásky na nás každoročně dýchne s mohutnější intenzitou na svátek sv. Valentýna, který se nezadržitelně blíží. Pokud stále hledáte inspiraci na příjemně strávený den či večer se svým milovaným protějšek, můžete si vybrat z bohaté mozaiky všestranných akcí pořádaných ve všech krajích naší milované země. 

 Valentýnská plavba

Praha

Originálním způsobem jak oslovit svou drahou polovičku může být pozvání na "Valentýnské plavby Prahou", v rámci kterých bude připravena romantická výzdoba, stolová úprava zaručující soukromí či servírované A la carte menu. Mezi láskyplné akce konané v našem hlavním městě u příležitosti oslav sv. Valentýna patří i "Mezinárodní festival Miluj svůj život", který představuje metody a způsoby jak zlepšit či upravit svůj vnitřní život a partnerské vztahy. Ačkoliv svátek sv. Valentýna slavíme v naší zemi poměrně krátkou dobu, vyprofiloval se v jednu z nejvyhledávanějších akcí celého roku. Vtipně na něj reagují i v rámci programu "Svatý Valentýn v Botanické zahradě", kde pro všechny návštěvníky připravili speciální večerní program s originálními dárky. Dárkem který jistě Vaši drahou polovičku potěší bude "Valentýn v muzeu Grévin v Praze", který jako bonus umožní i vytvoření speciální Valentýnských přáníček ve zdejším workshopu. Podobně atraktivní nabídku přináší i "Valentýnské fotostudio v obchodním centru Letňany", které každou zamilovanou dvojici odmění zvláštním fotodárkem. Mezi nejvyhledávanější valentýnské akce v Praze pak již několik let patří "Valentýnské saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka".

Středočeský kraj

I na sv. Valentýna si můžete zpříjemnit odpoledne a večer návštěvou některé ze zajímavých kulturních akcí. Se zcela novým programem přichází Ivo Šmoldas se svým synem v rámci "Šmoldasova drsného jazyku v Nymburku", doprovázeného známým čtyřhlasým hudebním seskupením. Na slavnostní valentýnský den si na své přijdou i milovníci historie, kteří se mohou poučit a dozvědět mnohé o dávných dobách v rámci programu "Jezuité v Čechách", který povede slovutná historička Ivana Čornejová. Rodiny s dětmi si pak mohou udělat radost návštěvou "Parku Mirakulum v Milovicích", kde se o nadcházejícím úterý můžete těšit na speciální valentýnský program. K tomu abychom se našim protějškům stále líbili přispěje i populární program "Jógové hrátky a jemná jóga po porodu", odehrávající se ve středočeské Jesenici.

Jihočeský kraj

Již jste pro svou drahou polovičku vybrali vhodný dárek na letošní svátek sv. Valentýna? Pokud ne, přinášíme Vám originální možnost v podobě návštěvy vydařeného programu v rámci "Valentýna v ZOO Tábor", který letos láká na zamilovanou slevu 1+1 zdarma. Lákáme i na "Valentýn v Géčku", který potěší rozdáváním cukrové vaty, Valentýnským focením a drobným dárkem pro každého. Valenýtnské motivy letos ponese i další ročník "Masopustu nejen před radnicí", který si pro své věrné návštěvníky připravili organizátoři v Plané nad Lužnicí.


Plzeňský kraj

Den věnovaný lásce a milujícím se párům letos v Plzni osvěží speciální kurz "Kouzlo lásky s Anděly" který všem účastníkům prozradí, jak napsat žádost andělům na to, co je pro Vás nejdůležitější. Originálním způsobem jak strávit svátek všech zamilovaných je návštěva programu "Malování archeologických reprodukcí", který reaguje na valentýnský den specifickým obsahem. O speciální síle lásky a její nepopsatelné magie skvěle informuje inovační kurz "Kouzlo lásky v Plzni". Skvělým tipem pro volný valentynský večer může být i návštěva moderního kina, které přináší poutavý program "Sto odstínů najednou", zahrnující v sobě speciální snímky s lechtivým nádechem.

Karlovarský kraj

Atmosféra svátku všech zamilovaných se nevyhýbá ani městům a městečkům ležícím v Karlovarském kraji. Zjevně nejzajímavější akcí v celém regionu bude "Valentýn v obchodním centru Varyáda v Karlových Varech", poutající Valentýnským fotoboxem či speciálními Valentýnskými rekvizitami. Jako zajímavý dárek pro Vašeho miláčka lačnícího po hudebních zážitcích může být zakoupení lístku na koncert "Rybiček 48 v rámci tour Správní Chlapi". A aby Vašemu vztahu nikdy nevyprchala vášeň, doporučujeme navštívit stále populárnější "Salsa taneční kurzy v Sokolově".

 

Ústecký kraj

Svátek svatého Valentýna si v Čechách a na Moravě získává stále větší oblibu a platí to i o městech v Ústeckém kraji. Například v Mostu si o nadcházející neděli užijí připomínka svátku sv. Valentýna všechny princezny v rámci "Valentýnského princeznovského dne v Central Most". Báječným tipem na valentýnský dárek je zakoupení vstupenek na "koncert skupiny Slza", která trhá posluchačské rekordy po všech rádiích v naší zemi. Trochu intimního vzrušení pak přináší program "Sto odstínů najednou", který můžete shlédnout v Cinema City přímo v Ústí nad Labem. A magický valentýnský svátek připomenou i láskyplné slevy určené speciálně pro "Nightshopping v galerii Teplice".


Liberecký kraj

Láskou protknutý den přitáhne pozornost všech zamilovaných bez ohledu na jejich věk či pohlaví. Patřičnou dávku romantiky zažijete při "Valentýnu v géčku Liberec", který láká na originální program okořeněný možností nechat se zdarma zvěčnit karikaturistou. Do zvláštností a specifik partnerských zákoutí Vás letos na Valentýna může zavést "Setkání s Josefem Zezulkou", který se dlouhodobě zabývá zkoumáním biotroniky. Osvědčeným tipem na valentýnsky strávené odpoledne pak dozajista bude pozvánka do "IQlandu science centra v Liberci", kam každoročně přibývá stále větší množství nových hlavolamů a technických kuriozit.

 

Královehradecký kraj

Na svátek sv. Valentýna potěšíte milovanou osobu pozorným dárkem či pozvánku na některou z mnoha atraktivních akcí. V Královehradeckém kraji bychom Vás proto rádi upozornili například na "Valentýnský čokoládový víkend na hradu a zámku Staré Hrady", kde je připraven zajímavý program pro malé i velké. Zvláštní valentýnskou část bude mít i "Masopust a divadlo v Markvarticích", konající se již o tomto víkendu. V tu samou dobu budou mít zamilovaní i lásku postrádající poslední možnost zavítat na "Kralické betlémy v muzeu ve východních Čechách", která poté na dlouhou dobu uzavře všem zájemcům své vstupní brány. Speciální akci pak připravili organizátoři v rámci "Valentýna v solné jeskyni v Náchodě", spočívající v placení vstupného pouze za jednu osobu v páru.

 

Pardubický kraj

Svátek sv. Valentýna je určen pro všechny zamilované či lásku rozdávající a přijímající. O významu a síle lásky v rámci mezilidských vztahů Vás s nadhledem i vtipem poučí v rámci akce "Životní síla aneb kde se nachází a kam se ztrácí", kterou můžete navštívit ve východočeských Pardubicích. Kulturní milovníky pak jistě potěší novinky v rámci výstavní expozice "Umělecké řemeslo v muzeu Chrudim", která je vhodným tipem pro valentýnský výlet. Příjemný den plný láskyplného vztahu k druhým i ke zvířatům můžete zažít při návštěvě "Babiččina dvorečku v Ličibořicích". K lásce a milostným hrátkám patří nezaměnitelně i tanec a taneční vášeň, kterou můžete čerpat plnými doušky v rámci "Plesové sezóny v Pardubicích".


Kraj Vysočina

Zveme zamilované páry i všechny ostatní láskyplné lidi na sváteční "koncert Jany Koubkové v Třebíči", který na svátek sv. Valentýna zareaguje originálním způsobem v rámci celovečerního programu. Vytříbeným kulturním tipem pak zůstává pozvánka do "Památníku Bible Kralické v Kralicích nad Oslavou", kde zdejší expozice prošly nápaditou proměnou. Jednu z posledních možností potěšit svůj protějšek zajímající se o tradice a historii máte při návštěvě "Kramářských písní na Pelhřimovsku", která představí i vytříbené milostné písně hodící se k oslavám svátku lásku. Speciální valentýnské překvapení pak přichystali i organizátoři výstavy "Mechorosty - latimerie mezi rostlinami" a to pro všechny zamilované návštěvníky.


Jihomoravský kraj

Kde se lásce daří, tam se smutku vstoupit nepodaří. Staré moravské přísloví nás dokáže potvrdit v přesvědčení, že blížící se oslava svátku lásky je důležitá pro všechny zamilované i milované mezi námi. Užít si originální den plný zábavy ve společnosti exotických zvířat mohou zvláště zamilované páry v rámci "Valentýna v ZOO Brno", který láká na komentované krmení lachtanů či speciální zmrzlinový pohár pro dva za cenu jednoho. Mezi nejnavštěvovanější akce spojené se svátkem sv. Valentýna patří již tradičně "Valentýn v Brně", který láká do Staré radnice, do oblíbeného Artu či do Labyrintu pod Zelným trhem. Milovat můžeme nejen svůj protějšek, ale třeba i přírodu a její okouzlující tajemství. Jedno z nich Vám představí při "Návštěvě v Bělověžském pralese", která je pro všechny zamilované přichystána na nadcházející sváteční úterý. Spustu zábavy i netradičního poučení přináší "Klamárium ve Vida Brno", které nabízí vstupenku do světa dospělých měnících se na trpaslíky. A chcete-li udělat radost svému vzrušení a dobrodružství očekávajícímu protějšku, vemte jej na valentýnskou návštěvu "Dinosaurů na řetězu v Technickém muzeu".


Olomoucký kraj

Manželé a manželky, milenci a milenky, milující rodiče i milované děti, Vy všichni jste srdečně zváni tento pátek na oslavy svátku sv. Valentýna, konající se v Olomouckém kraji. Pro vášnivé páry je připraven další ročník "Velkého divadelního bálu v Moravském divadle v Olomouci". O citech a lásce vypovídá již název "Emotikon tour", která představí kapelu UDG všem natěšeným posluchačům na střední Moravě. Nezapomínáme ani na naše malé miláčky, pro které je určeno "Muezum kostek Lego v lázních Jeseník". V Priessnitzových léčebných lázních letos pro své hosty připravili "Veselé valentýnské ubytování". Zamyslet se nad významem lásky a jejího ztělesnění v podobě okřídlených andělů můžete v rámci výstavy "Šumění andělských křídel v Arcidiecézním muzeu v Olomouci".

 

 Zlínský kraj

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny zamilované i lásku prozatím vzývající na některou ze zajímavých akcí, konaných u příležitosti svátku sv. Valentýna v oblasti Zlínského kraje. Srdeční pozvánka směřuje zvláště na "Valentýn ve Zlatém jablku ve Zlíně", kde se o nadcházejícím víkendu koná atraktivní soutěž pro páry o hodnotné ceny. Originální program pak i letos připravili organizátoři "Valentýna v centru Zlína", kteří lákají na focení s xl lízátkem a navazující soutěž o hodnotné ceny. O tom jak si v dnešní zrychlené době udržet co nejkomfortnější úroveň vztahů vypoví přednáška "Lidské vztahy - jak vyšší zákony ovlivňují naše životy", kterou můžete i se svým protějškem navštíviti ve Zlíně. Spoustu radosti pro zamilované i lásku očekávající připravili všichni účastníci "Masopustu v Valašském muzeu v přírodě", oceňující ty nejzamilovanější páry nápaditou odměnou.



Moravskoslezský kraj

Na den sv. Valentýna si můžete se svým milovaným protějškem na romantickou večeři, láskyplný recitál, emocemi protknuté divadelní představení či si plně rozpumpovat srdce návštěvou některé ze sportovních akcí. Právě poslední možnost přináší další ročník "Ostravské laťky", která se tradičně odehraje v multifunkční hale v Ostravě. Ať už Vás milostný vztah rozkvétá jako jarní petrklíče či churaví jako podzimní listí, jistě se Vám bude hodit zajímavý "Cyklus - Životní síla - kde se nachází a kam ztrácí", který můžete navštívit v moravském Jičíně. I na svátek lásky pak můžete udělat radost svým milovaným dětem, vezmete-li je do ". Svému milovanému protějšku pak rozehrajete chuťové buňky při návštěvě "Ristorante Pellegrino", která do Ostravy přináší pravou a nefalšovanou italskou gastronomii.

 

Zajímavé akce v okolí

Ústecké Velikonoce 2024 - Ústí nad …

25.03.2024 - 29.03.2024
Ústí nad Labem

Velikonoční jarmark na Lidickém náměstí nabídne 25.- 29. března bohatý kulturní program! Těšit se můžete na hudební…

Veselé Velikonoce s kraslicemi od C…

26.03.2024 - 01.04.2024
Praha

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i…

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete