Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kam na Valentýna v Praze

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Zkuste proto vzít svou polovičku do dobré restaurace. Dalším tipem je například romantika na lodi či originální program v Botanické zahradě

Fotogalerie k článku

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Zkuste proto vzít svou polovičku do dobré restaurace. Dalším tipem je například romantika na lodi či originální program v Botanické zahradě.

Valentýnská plavba Prahou
Valentýnská plavba Prahou

Romantika na lodi

V dnešní době je stále složitější nalézt opravdu originální dárek, který by partnera potěšil a zároveň nadmíru překvapil. Atlas Česka má pro všechny zájemce o toto nedostatkové zboží ideální tip v podobě "Valentýnské romantické plavbě na lodi". Pokud si ji stihnete včas zarezervovat, můžete se spolu se svou láskou těšit na dvouhodinovou plavbu historickým centrem Prahy, luxusní večeři s gurmánskými specialitami a romantický hudební doprovod. Pokud by Vám termín 14. února přeci jen nevyhovoval, není nic lehčího než zamluvit si plavbu v jiném termínu a darovat ji v tento slavnostní den alespoň jako báječný dárek. Samozřejmostí pro všechny obdarované je pak speciálně zabalený poukaz, který Vašeho vyvoleného zajisté utvrdí o láskyplnosti Vašich citů.

Srdíčkový workshop a okouzlující teta

Pokud byste ve svátek všech zamilovaných udělali nejraději radost svým malým dětem, nezapomeňte se přihlásit na unikátní "Srdíčkový workshop zážitkové tety", která pro ratolesti ve věku 3-11 let připravila atraktivní program plný her, fantazie a kreativních úkolů. Všichni účastníci se se svátkem lásky seznámí hravou a inspirativní formou, která zahrnuje například experimenty s bublinkovou fólií, malování různorodých obrázků s tématem lásky k rodičům, výrobu originálních těžítek či malování vlastních magnetků na lednici. Zkrátka nepřijdou ani rodiče či starší sourozenci, pro které je připraveno drobné pohoštění v přilehlé místnosti, kde lze na velkopošných obrazovkách naživo sledovat radost ve tvářích vlastních dětí.

Tropická vášeň

Originální program pro všechny návštěvníky si přichystali pracovníci pražské botanické zahrady, kteří pro všechny zamilované přichystali speciální "Valentýnskou noční prohlídku ve skleníku Fata Morgana". Těšit se můžete na romantickou atmosféru setmělého skleníku, jen sporadicky osvětleného barvami tropické noci. Bonusem k tradičnímu výkladu budou zajímavosti z milostného života tropických rostlin, líbezné hlasy žabek bezblanek či uhrančivé šumění tekoucí vody. Pro každého účastníka je navíc připravena sklenice vína z vinice sv. Kláry a pro dámy pak speciálně i malé překvapení.

Láska, víno, folklor

Pokud se Vám již omrzely monotónní akce lákající na srdíčkovou tradici svátku sv. Valentýna, přijďte se v pátek 14. února pobavit na další ročník festivalu "Trifon Zarezan", konajícím se na Baráčnické rychtě. Zamilovaní i samotáři se mohou těšit na kombinaci divoké balkánské hudby, bohatého kulturního programu, vystoupení několika tanečních skupin, lahodné bulharské víno a gastronomické speciality či zábavné soutěže o nejlepší víno a tombolu o hodnotné ceny. Samozřejmými průvodci celou akcí budou svěží temperament a nefalšovaná originalita všech vystupujících i návštěvníků. 

Valentýn se značkou Puma

Originální akci si pro všechny zamilované páry připravila pro letošní rok společnost PUMA, která zve všechny mladé i starší partnery do populárního PUMA Store. Kromě bohatého výběru sportovního oblečení na Vás čeká atraktivní soutěž o voucher v hodnotě 30.000 Kč a luxusní boty Trinomix XT1. K jejich získání stačí jediné. Vybrat si na svátek sv. Valentýna několik trendy kousků oblečení v obchodě PUMA Store, co nejvtipněji se do nich spolu s drahou polovičkou obléci a nechat se vyfotit zdejším personálem. Fotografie pak bude umístěna na speciální foto zeď, kde pro ni mohou hlasovat Vaši přátelé a známí. Ten kdo získá v den soutěže nejvíce hlasů, může se obléci se značkou PUMA na dlouhé měsíce dopředu. Zúčastněte se i Vy a užijte si příjemné chvíle ve společnosti moderní a celosvětově oblíbené značky.

Láska prochází žaludkem

Do kvalitní restaurace si na zdejší speciality zajde alespoň jednou za rok snad každý z nás. My bychom Vás však rádi pozvali na speciální Valentýnské menu v restauraci Port 62 na lodi! Zajisté i Vašeho partnera okouzlí romantická atmosféra v netradičním prostředí, okořeněná luxusním menu plným uchvacujících specialit. Podávat se zde 14. února budou například marinované krevety se zázvorem a koriandrem, konfitovaná telecí líčka v růžovém víně či mousse z hořké čokolády s malinovou omáčkou. Vzhledem k velkému zájmu zamilovaných párů Vám doporučujeme zarezervovat si Vaše místa co nejdříve.

Valentýnské francouzské trhy

V tento slavnostní den byste neměli zapomenout potěšit svou drahou polovičku nějakým netradičním dárkem či lahodnou pochoutkou. Dostatek obojího budete moci zakoupit či ochutnat na speciálních "Valentýnských francouzských trzích", které se během 13. a 14. února odehrají v obchodním centru Nový Smíchov. Všeříkající motto si pro tuto originální akci zvolili sami pořadatelé, kteří nenechají nikoho na pochybách, že "láska prochází žaludkem". Přijďte se proto i Vy nechat unést lahodnými delikatesami pocházejícími převážně ze země gastronomii zaslíbené.

Zajímavé akce v okolí

Ústecké Velikonoce 2024 - Ústí nad …

25.03.2024 - 29.03.2024
Ústí nad Labem

Velikonoční jarmark na Lidickém náměstí nabídne 25.- 29. března bohatý kulturní program! Těšit se můžete na hudební…

Veselé Velikonoce s kraslicemi od C…

26.03.2024 - 01.04.2024
Praha

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i…

Retropárty 2024 - Telč

28.03.2024 - 29.03.2024
Telč

Legendární DJ Zamorano přijíždí oslavit zelený čtvrtek do Telče!

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete