Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Novoroční ohňostroje 2018

Mezi pravidelné akce spojené s příchodem nového roku patří ve všech našich větších městech konání slavnostního ohňostroje, který se symbolicky loučí s končícím rokem a vítá ten nově příchozí. Atlas Česka Vám přináší výčet těch nejpoutavějších a zároveň nejhravějších ohňostrojů, které jsou pro natěšené příznivce připraveny pro blížící se rok 2018.

Mezi pravidelné akce spojené s příchodem nového roku patří ve všech našich větších městech konání slavnostního ohňostroje, který se symbolicky loučí s končícím rokem a vítá ten nově příchozí. Atlas Česka Vám přináší výčet těch nejpoutavějších a zároveň nejhravějších ohňostrojů, které jsou pro natěšené příznivce připraveny pro blížící se rok 2018.

 Novoroční ohňostroje 2018

Praha

V našem hlavním městě jsme si již navykli na konání "Novoročního ohňostroje na Letné", který oblohu nad hlavami Pražanů rozzáří tisíci rachejtlí, letos v našich národních barvách. Skromný, ale přesto poutavý program spojený s decentním ohňostrojem pak přinese i letošní ročník "New Year´s Eve v Redutě", prosycený živelnými hudebními rytmy.

 

Středočeský kraj

Ve středních Čechách bychom naše čtenáře rádi pozvali na "Silvestrovský a novoroční ohňostroj v Poděbradech", který symbolicky oddělí silvestrovská půlnoc. Pár minut po půlnoci se rozjede i "Novoroční ohňostroj v Kralupech nad Vltavou", který se koná u mostu T. G. Masaryka. Ujít byste si neměli nechat ani "Novoroční ohňostroj na náměstí v Kladně" či "Novoroční ohňostroj ve Vlašimi". Z Kmochova ostrova pak vyletí vstříc nebesům "Novoroční ohňostroj v Kolíně".


Jihočeský kraj

V jižních Čechách si můžete posilvestrovskou kocovinu vyléčit při sledování "Novoročního ohňostroje v Záhoří u Písku". Barevné zahájení nového roku můžete očekávat při "Novoročním ohňostroji v Suchdole nad Lužnicí". Srdečně zveme i na "Novoroční ohňostroj v Jindřichově Hradci" či "Novoroční ohňostroj na Masarykově náměstí v Třeboni". Společnou oslavu vstupu do nového roku přináší "Novoroční ohňostroj ve Vimperku". Ujít byste si neměli nechat ani "Tradiční novoroční ohňostroj na náměstí v Nové Bystřici".


Plzeňský kraj

I přes velikou konkurenci silvestrovských ohňostrojů se můžeme zaručit za "Novoroční ohňostroj v Plzni", který kromě barvité přehlídky láká na dětskou diskotéku. Zveme i na "Novoroční ohňostroj ve Zbirohu", který se jako tradičně koná na Masarykově náměstí. V rámci "Novoročního ohňostroje v Přeštiících" se můžete těšit také na projev starosty obce či lahodné občerstvení. Naplno užít si můžete i "Novoroční ohňostroje v Touškově" či "Novoroční ohňostroj v Hošťce".

Karlovarský kraj

V Karlovarském kraji Vás netradičně pozveme místo ohňostrojových radovánek na populární "Silvestrovský běh", který je přívětivou happeningovou akcí pro nadšené sportovce, rodiny s dětmi i příležitostné milovníky pohybu.

Ústecký kraj

V Ústeckém kraji se letos koná několik akcí loučících se se starým rokem, které nabízejí kromě zábavy a hudebního doprovodu i kreativní ohňostroje. Obzvláště to platí o "Silvestrovském ohňostroji v Lovosicích", konajícím se posledním dni tohoto roku před půlnocí. První den roku příštího pak láká k návštěvě "Novoroční ohňostroj v Duchcově" či "Slavnostní novoroční ohňostroj v Ústí nad Labem". Poutavý program v čele se zpěvákem Petrem Kolářem nabízí o letošním Silvestru "Program na náměstí v Mostě", který zakončí bohatý ohňostroj. Zvláštní atmosféru plnou radosti a veselí pak přináší "Silvestr na náměstí v Litvínově".

Liberecký kraj

V severních Čechách se již natěšení lyžaři dočkali letošního prvního sněhu a místní lyžařské sjezdovky praskají ve švech. Nejinak tomu bude i o blížících se silvestrovských radovánkách, které lákají i na "Silvestrovský ohňostroj v Dubé". Každoroční "Novoroční ohňostroj na zámku v Doksech" okoření tradiční projev starostky města a doplní i nápaditá laserová show. Na místním koupališti se letos odehraje barevný a s napětím očekávaný "Novoroční ohňostroj v Zákupech".

Královehradecký kraj

Atlas Česka zve všechny své čtenáře k návštěvě "Silvestrovského ohňostroje v Novém Bydžově", který se vteřinu před koncem letošního roku naplno rozjede v tomto malebném východočeském městečku. O 14 minut dříve uvítáme i "Novoroční ohňostroj v Trutnově", který díky načasování nabídne dostatek času na přípravu přípitku a společného odpočítání posledních vteřin končícího roku. Neradi bychom zapomněli na "Novoroční ohňostroj v Nechanicích" či "Novoroční ohňostroj v Kostelci nad Orlicí". Hudební lákadlo v podobě vystoupení kapely Divokej Bill revival přináší letošní "Novoroční ohňostroj v České Skalici".


Pardubický kraj

Všechny naše čtenáře zveme v rámci oslav konce roku na "Silvestrovský ohňostroj na Mírovém náměstí", který svým vystoupením okoření kapela Smokie Forever. K oslavě silvestra jistě notně přispěje i "Silvestrovský ohňostroj na náměstí ve Svitavách". Novoroční přípitek a oblíbená čočková polévka doprovodí letos "Dětský silvestrovský ohňostroj v Litomyšli". Za vidění pak jistě bude stát i "Silvestrovský ohňostroj v Moravské Třebové" či "Novoroční ohňostroj v Hlinsku". V podvečer prvního lednového dne zveme i na "Novoroční ohňostroj v Holicích".

 Novoroční ohňostroje 2018


Kraj Vysočina

Symbolickým rozloučením s rokem 2017 bude i "Silvestrovský ohňostroj v Jemnici", konaný v areálu jemnického zámku. Společný novoroční přípitek můžete s představiteli města zažít krátce po "Novoročním ohňostroji na náměstí v Telči". Bohatý novoroční program vygraduje "Novoročním ohňostrojem v Třebíči". K pravidelným akcím spojeným s prvním dnem roku patří i "Novoroční ohňostroj ve Světlé nad Sazávou". Atlas Česka zve všechny své čtenáře na "Novoroční ohňostroj v malebném městečku Počátky". Za návštěvu jistě stojí i "Novoroční ohňostroj v Jihlavě", spojený s chutným občerstvením.


Jihomoravský kraj

Na jižní Moravě se na konci tohoto a na počátku příštího roku koná několik zajímavých akcí, které přilákají pozornost i díky barvitým ohňostrojům. Týká se to například "Silvestru na náměstí ve Znojmě" či "Silvestrovského ohňostroje v Lomnici". Půlnoční spektákl nabízí i "Silvestr na náměstí v Oslavanech". "Tradiční novoroční ohňostroj v Blansku" bude letos zacílen na malé návštěvníky, ale potěší i ty starší. Rozsvícené náměstí láká na "Novoroční ohňostroj ve Vyškově". Srdečně pak zveme i na "Novoroční ohňostroj na Masarykově náměstí v Hodoníně" či na "Novoroční ohňostroj v Brně".

Olomoucký kraj

Na drsné a zároveň malebné Hané existuje několik zajímavých akcí spojených s koncem roku, které přinášejí možnost sledovat barvité ohňostroje. Množství petard a rachejtlí zasypou "náměstí v Prostějově při silvestrovském ohňostroji". Spolu s "Novoročním ohňostrojem v Jeseníku" si letos vyslechnete i přání starosty města. Všichni organizátoři se těší na návštěvníky a diváky "Novoročního ohňostroje v Přerově". Pondělí 1. ledna rozzáří náměstí nad Olomoucí "Novoroční ohňostroj trvající 15 minut". Společně s tisícovkami dalšími diváky se můžete těšit i na "Silvestr na náměstí v Přerově".


Zlínský kraj

V malebném kraji plném folklorních tradic se o prvním dnu roku koná několik zajímavých kulturních akcí, které jsou spojeny s nápaditými ohňostroji. Platí to například o "Novoročním ohňostroji v Holešově", který se koná v prostorách zámecké zahrady. Komornější atmosféru přináší "Novoroční ohňostroj v Lípě nad Dřevnicí". Pořádně si užít oslavy nového roku můžete při "Novoročním ohňostroji v Zubří". Na náměstí Míru pak můžete zažít "Novoroční ohňostroj ve Zlíně". V Bystřici nad Hostýnem se o prvním lednovém dni koná "Novoroční ohňostroj na počest přicházejícího jubilejního roku".


Moravskoslezský kraj

Na severní Moravě si představitelé zdejších měst dávají každoročně velmi záležet na barvitosti a atraktivnosti novoročních ohňostrojů. Srdečně Vás zveme na "Novoroční ohňostroj a silvestrovskou oslavu v Hlučíně". Zajímavý program lze očekávat i od "Půlnočního novoročního ohňostroje v Příboře". Naplno si přijďte užít i "Novoroční ohňostroj v Orlové" či "Novoroční ohňostroj ve Frýdku Místku". Celodenní zábavný program vygraduje podvečerním "Novoročním ohňostrojem v Kopřivnici". Netřeba pak ani připomínat populární "Novoroční ohňostroj v Českém Těšíně" či hojně navštěvovaný a s napětím očekávaný "Novoroční ohňostroj v Ostravě".

 

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Festival Muziq 2024 - Tachov

08.06.2024 - 08.06.2024
Letní parket u Bělčáka

Festival Muziq v Tachově zve na druhý ročník!

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet 20…

01.05.2024 - 01.05.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Jarmark v Podorlickém skanzenu Krňo…

01.05.2024 - 01.05.2024
Třebechovice pod Orebem

Tradiční prvomájový jarmark zahajuje pravidelnou turistickou sezonu ve skanzenu. Ke zhlédnutí i zakoupení budou výrobky…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete