Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na akce do konce roku 2015

Do konce roku zbývá týden a Vy možná přemýšlíte, jak využít volný čas mezi svátky nebo kde si užít nejlépe letošní Silvestr. Zde vám proto nabízíme pár tipů na aktivity, výlety i silvestrovskou zábavu, která na Vás čeká do konce letošního roku.

Do konce roku zbývá týden a Vy možná přemýšlíte, jak využít volný čas mezi svátky nebo kde si užít nejlépe letošní Silvestr. Zde vám proto nabízíme pár tipů na aktivity, výlety i silvestrovskou zábavu, která na Vás čeká do konce letošního roku.

Praha

Velkolepou Dvořákovou síň pražského Rudolfina rozezní velkolepá Carmina Burana v pondělí 28.12. S letošním rokem se můžete ve čtvrtek rozloučit slavnostně na Silvestrovském koncertu Prague Philharmonic Orchestra Praha. Silvestrovský večer můžete prožít také na Staroměstském náměstí, kde bude připravený velkolepý program pro celou rodinu. Mimo jiné silvestrovské soutěže, písničky z pohádek a muzikálů, minitaneční a další.

Středočeský kraj

Vánoční odpoledne 27.12. Vás možná zavede na zámek Zruč nad Sázavou. Na Karlštejně je připraveno Štěpánské koledování, jak jinak na Štěpána. Silvestrovský slavnostní večer můžete zažít na zámku Berchtold, kde na Vás čeká bohatý raut i překrásné zámecké komnaty. Bujaré silvestrovské oslavy rozvíří i náměstí v Mladé Boleslavi.

Královéhradecký kraj

Adventní prohlídky zámku Dětenice s andělem můžete zažít ještě v neděli 27.12. V dětenické krčmě nebo na zámku můžete také oslavit SilvestraDětský Silvestr aneb Silvestrovské rodinné odpoledne bude připraveno v Novém Městě nad Metují. Všechny čekají soutěže o ceny, dárky a spousta zábavy. 

Ústecký kraj

V Ústeckém kraji můžete vyrazit na Vánoční prohlídky zámku Děčín a rozloučit se se starým rokem na náměstí v Mostě.

Karlovarský kraj

Silvestr 2015 můžete ve Františkových Lázních oslavit spolu s ostatními na pěší zóně pod fontánou, kde večer rozproudí hudba snad všech žánrů.

Kraj Vysočina

Na Štěpána Vás čeká zábava v Dlouhé Brtnici s kapelou Preston. Silvestrovský ohňostroj si můžete užít v Jilemnici

Jihomoravský kraj

Vánoční kostýmované prohlídky Vás přivítají na zámku Boskovice od soboty 26.12 do pondělí 28.12. V sobotu se můžete vypravit na Ježíškovo folkové brnění do Brna, Bosonoh. Městské divadlo Brno uvádí 27. a 28.12. uvádí pohádku pro celou rodinu, která se jmenuje Sněhurka a sedm trpaslíků. Silvestrovský večer můžete prožít báječnými oslavami na náměstí v Břeclavi, na náměstí v Oslavanech a nebo jako dětský Silvestr v kině Blansko.

Olomoucký kraj

Navštivte vánoční hrad Bouzov, kde Vás čeká prohlídka vánočně vyzdobeným hradem. A na hradě můžete prožít i hezký silvestrovský den při jedné ze silvestrovských prohlídek. V neděli Vás čeká podobná vánočně laděná akce i na zámku Náměšť na Hané. V Přerově na náměstí je pro Vás připraven bohatý silvestrovský program. Silvestrovský ohňostroj pak se rozzáří nad Prostějovem.

Zlínský kraj

Valašské muzeum v přírodě - skanzen v Rožnově pod Radhoštěm zve všechny na Štěpánskou koledu, tedy tradiční vánoční koncert, konaný v muzejním kostelíku. V sobotu 26. prosince proběhne v posledním patře parkovacího domu Zlatého jablka zcela jinak laděná akce. Ice Apple Rally, tedy závod RC modelů. Silvestr Vás čeká také s Černou paní na Buchlově nebo v podobě odvázané silvestrovské oslavy v hotelu v Březůvkách.

Moravskoslezský kraj

Silvestr v Domě kultury Akord v Ostravě bude mít filmové ladění. Silvestrovský ohňostroj uvidíte v obci Vítkov a Hlučín.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete