Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na Valentýna 2019

Letošní svátek všech zamilovaných připadá na nadcházející čtvrtek a mnoho z Vás jej jistě spojí se zajímavou akcí o takřka navazujícím víkendu. Pro zjednodušení hledání Vám přinášíme přehled nejpoutavějších akcí konaných v našem hlavním městě i souhrnně napříč regiony.

Fotogalerie k článku

Valentýnské akce v Praze

V Praze si svátek všech zamilovaných užijete například při "Prague love festu", který poodhalí roušku smyslné vášně i hudební živelnosti při vystoupení populárních českých a moravských kapel. Ideálním tipem na dárek pro milovanou polovičku je pozvánka na "Valentýnské menu v pivovaru", které uchvátí lahodným carpacciem z červené řepy či čokoládovou pěnou s višněmi. Hledáte-li inspirace pro romantický valentýnský večer, doporučujeme "Valentýnskou procházku v botanické zahradě", která Vám představí okouzlující atmosféru setmělého tropického skleníku Fata Morgana. Svátek sv. Valentýna můžete oslavit i netradiční sportovní aktivitou, kterou bude pro každého z účastníků originální "Valentýnský běh ve Stromovce", který všechny nadšence provede po netradičních zákoutích Královské obory. Svátek všech zamilovaných můžete naplno užít při "Valentýnském létání v Hurricane Factory", kde si sami či lépe se svým partnerem užijete pocit volného pádu. Ve Vodárenské věži na Letné pak v prostorách nové galerie můžete až do 15. února shlédnout "Výstavu Srdce ve věži", která prostřednictvím velkoformátových kreseb představí rozmanité podoby srdce i lásky. Zimní čas je pochopitelně určený všem milovníkům ledových sportů, které ve spojení s dnem oslavujícím lásku a vzájemnost přináší "Valentýnské bruslení na Letenské pláni", které se zde za umělého osvětlení bude konat od 17 do 20 hodin. Kdo se nechce oddávat kýčovitému srdíčkování kam jen oko dohlédne, může se vydat na "Valentýna do centra Černý Most", kde o nadcházejícím čtvrtku řádně přitvrdí a to nejen muziku. Jedinečným hudebním zážitkem bude pro vyznavače rockové hudby "Metallica show se symfonickým orchestrem", která rozparádí všechny natěšené posluchače. Pro páry které si svůj vztah neumí představit bez cestování do všech koutů světa je ideálním tipem na valentýnský večer návštěva zajímavé "Přednášky Divočina Blízkého východu", která se zaměří na poměry zvířat chovaných v zajetí po celém světě. Tajným tipem na výjimečný valentýnský večer budiž pozvánka na zápas Evropské ligy mezi "pražskou Slávií a belgickým Genkem", slibujícím dramatickou bitvu zahajující jarní cestu nejlepšího klubu u nás pohárovou Evropou.



Láska napříč republikou

Láska a milostná vyznání se pochopitelně neomezují jenom na naše hlavní město, ale naplno pulzují i napříč všemi kraji naších romantické země. Spojení láskyplného večera s ochutnávkou těch nejzamilovanějších gastronomických pochoutek přináší "Valentýnské menu v pivovaru Dalešice", připravené místním speciálním kuchařským týmem. Taneční rytmy zamilovaných dvojic spolu s všeobecným veselím a sváteční náladou budete moci zažít při "Valentýnském plese v Hostinném", který má již více než dvacetiletou tradici. Ve čtvrtek 14. února pak zveme všechny zamilované sportovce na "Valentýnské bruslení do Home Credit Arény v Liberci", které bude patřit jen a pouze zamilovaným párům. Svou lásku můžete nejlépe potěšit i nějakým romantickým výletem, který lze provést efektivně a úsporně. Přesvědčí Vás o tom valentýnský program "Minimalismus v cestování", který představí spoustu rad a fíglů na efektivní cestování. Zajímavým tipem na strávení valentýnského dne je návštěva "Autogramiády knihy o Velké válce", kterou na Kladně představí oba renomovaní autoři. Do Mělníka pak zveme všechna zaláskované milovníky tance, kteří si zde mohou naplno užít "Trdlovačku s Tancovačkou" pod vedením oblíbeného Standy Tatara. Do malebné Jilemnice pak v těchto týdnech jezdíme nejen obdivovat obřího sněhového Krakonoše, ale i za pěknou muzikou. Neopakovatelným uměleckým zážitkem totiž jistě bude "Koncert Společná věc", představující nezvyklé rytmy z různých koutů světa. Všichni návštěvníci vyhlášeného zlínského nákupního centra si pak mohou svátek všech zamilovaných zpříjemnit "Valentýnem ve Zlatém jablku", který láká na přehlídku svatebních šatů či populární fotokoutek. Všechny naše čtenáře z Ostravy pak srdečně zveme na "Valentýn na Skalce", který nabídne bruslení pod širým nebem, elixír lásky či valentýnské gastronomické menu. Nefalšovanou romantiku pak slibuje "Valentýn na zámku Zbiroh", který nabízí možnost vyznat lásku a romantické chvilky při luxuním wellness či zvláštní večeři při svíčkách v zámecké restauraci.











Zajímavé akce v okolí

P/\ST + live bands & dnb party ∗ Ta…

23.03.2024 - 23.03.2024
Kiwi Bar

Srdečně Vás zveme na hudební koncert v Tachově v Kiwi Baru. Spojili jsme síly, energie, nadšení a připravili další…

Lyžařské family kempy a kurzy 2024 …

16.03.2024 - 20.03.2024
Salbach

Kuba Cykloškola přináší jedinečnou příležitost pro rodiny s dětmi - Family Lyžařský Camp v Saalbachu.

Quatro Por Cinco 2024 - Praha

19.03.2024 - 19.03.2024
Bastion

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Hudba na hradbách 2024. Jazzový projekt, který se zrodil na Kubě. Čtyři…

LiStOVáNí.cz: Holčička a cigareta 2…

19.03.2024 - 19.03.2024
Masarykův kulturní dům…

Akční scénické čtení

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete