Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 10.-11. února 2018

Pokud se tento víkend nechystáte na některý z mnoha masopustů, nabízíme vám i jiné akce, které jistě budou stát za to.

Pokud se tento víkend nechystáte na některý z mnoha masopustů, nabízíme vám i jiné akce, které jistě budou stát za to. 

Praha

Pražské Rock Café uvítá tuto sobotu návštěvníky Rockového slunovratu. Line-up festivalu je složen ze čtyř kapel různých žánrů, což je jistě zajímavější. 

Olympiáda v ZOO Praha Troja tuto sobotu a neděli. Víkend bude plný nevšedních olympijských disciplín inspirovaných zvířaty v zoo. Kulturní dům Ládví zve na oslavu balkánského folklorního svátku vína Trifon Zarezan. Můžete se těšit na společenský večer s vystoupením hudební skupiny Prometheus, tří balkánských folklorních tanečních souborů a dvou pěveckých sborů.

Středočeský kraj

Koncert špičkového britského chlapeckého souboru Radley School, který se skládá z pěveckého sbouru a několika hudebních ansámblů, si můžete vychutnat v sobotu v Lysé nad LabemReprezentační ples města Kladna zve nejen na společenský tanec, ale také na vystoupení Karla Gotta a dalších umělců.

Nedělní akce Bezpečně na Monínci představí, jak se správně chovat na sjezdovce a předcházet úrazům. Součástí akce budou i ukázky práce Policie ČR, týmu záchranářů a Hasičského záchranného sboru.

Bezpečně na Monínci

Jihočeský kraj

Kramolínský obřák 2018 je název tradičního závodu ve sjezdovém lyžování, který se opět koná na Lipně ve skiareálu. Akce je výjimečná tím, že je určena nejmladším sjezdařům. ORIGYNÁLNÍ VALENTÝN ve velkém stylu si můžete užít v IGY centru v Českých Budějovicích. Těšit se můžete na největší výstavu motorek Harley-Davidson v jižních Čechách, výstavu JEEPů, ochutnávku drinků a spoustu dalšího. Akce trvá od pátku do neděle.

Liberecký kraj

Plavba životem,

Společenský dům Libštát bude tuto sobotu hostit zajímavou přednášku Plavba životem, která představí dobrodruha a jachtaře Tomáše Kůdea. V sobotu můžete navštívit XII. ples Zoo Liberec, který bude ve stylu filmového "Českého lva". Ať už přijdete za filmovou hvězdu nebo za ztvárnění filmu a filmové postavy či za profesi z filmařského světa, budete vítáni.

Královéhradecký kraj

Hrad a zámek Staré Hrady zve na Valentýnský víkend plný dárků. Čeká Vás program pro rodiny s dětmi i pro dospělé. Starohradský skřítek Láskulín si připravil dárek pro každého. Bohatý a nápaditý program je připraven na oba víkendové dny. 

Staré Hrady

Pardubický kraj

V pravěké osadě Křivolíku u České Třebové se v sobotu dozvíte, jak to bylo s Hromnicemi neboli Imbolcem, jak jej nazývali Keltové.

Hromnicemi neboli Imbolcem

Kraj Vysočina

II. ročník soutěže amatérských kapel, Z garáže ke hvězdám, přinese v sobotu finálový večer soutěžní přehlídky amatérských kapel do Třebíče

Zlínský kraj

Pravidelná chovatelská burza Aquatera pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti FLORIA Kroměříž, je letos připravena na sobotu. Návštěvníci na ní najdou akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a další.

Olomoucký kraj

V Horce nad Moravou se můžete nechat inspirovat na výtvarném kurzu určeném těm, které zajímají výtvarné techniky, náměty a jejich využití v individuální tvorbě i ve výuce výtvarné výchovy. Tématem tohoto sobotního kurzu budou stromy. 

Moravskoslezský kraj

City cross sprint

V sobotu se uskuteční 6. ročník lyžařského exhibiční show City cross sprintDolní oblasti Vítkovic v Ostravě. Součástí běžeckých závodů bude i doprovodný program, kdy mimo jiné vystoupí český reprezentant v akrobatickém létání Martin Šonka nebo několikanásobný mistr světa v biketrialu Petr Kraus.

Tato sobota bude v Ostravě ve znamení sportování. V OC FUTURUM to bude finále bojových sportů Thai box a K1. Mezi hlavními zápasy budete moci vidět souboje zápasy KOMBA JU JU TSU a rozhovory s bojovníky.

Zajímavé akce v okolí

Festival Muziq 2024 - Tachov

08.06.2024 - 08.06.2024
Letní parket u Bělčáka

Festival Muziq v Tachově zve na druhý ročník!

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Procházka Středověkým Ústím s Elišk…

24.04.2024 - 24.04.2024
Muzeum města Ústí nad…

Jak mohlo vypadat středověké město Ústí a co nám prozrazují archeologické výzkumy? To se dozvíte během procházky…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete