Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 16. - 17. března 2019

Blížící se víkend můžete vyrazit na Street Food Festival na pražskou náplavku, na brněnský MINT Fashion Market nebo na některou z výstav, které najdete v našich tipech na víkend.

Fotogalerie k článku

Blížící se víkend můžete vyrazit na Street Food Festival na pražskou náplavku, na brněnský MINT Fashion Market nebo na některou z výstav, které najdete v našich tipech na víkend.

Praha

Na pražské Smíchovské náplavce se v sobotu můžete těšit na velký Street Food Festival, kde najdete spoustu dobrého jídla a pití z celého světa. Muzeum Kouzlo starých časů si na oba víkendové dny připravilo výstavu elegantních dámských šatů z přelomu 19. a 20. století.

Děti jsou zvány do KC Kaštan, kde je v sobotu čekají tři malé vesnické pohádky v podání divadla Neklid.

Středočeský kraj

Koncert skupiny Johny Cash Revival a následná after párty vás čeká v sobotu v retro baru Kladno. GASK – Galerie Středočeského kraje v Jezuitské koleji v Kutné Hoře otevřela novou stálou expozici, kde najdete výběr nejlepších děl ze sbírkového fondu GASK. Uspořádání výstavy je založeno na jednotlivých okruzích odpovídajících konkrétnímu úseku citového či myšlenkového rozpoložení člověka.

Jihočeský kraj

Pokud máte rádi country, tak vás tento víkend v Písku čeká pestrá zábava. Zaprvé se můžete od pátku do neděle zúčastnit workshopů country tanců, square dance, clogging a line dance, které povedou zkušení čeští i zahraniční lektoři. Zadruhé vás zveme na sobotní výroční country bál k třicetinám country taneční skupiny Louisiana v Písku.

Plzeňský kraj

V sobotu se v Klatovech koná 17. ročník festivalu dechovek. Pokud máte rádi tento hudební žánr, tak vám tento tip jistě přijde vhod.

Ústecký kraj

Všechny ty, kteří si oblíbili seriál Most zveme na sobotní netradiční prohlídku Dycky Most, která by se dala nazvat také po stopách seriálu. S průvodcem a offroadem si postupně projdete všechna slavná místa, kde se seriál natáčel.

Královéhradecký kraj

Na koncert Magdy Malé se můžete přijít podívat do Hostinného, kde vystoupí v sobotu v městském hotelu Dorinka. V Dolcích u Trutnova si pro své hosty připravili krkonošské hody plné lákavých dobrot.

Moravskoslezský kraj

V Novém Jičíně vystoupí slovenský zpěvák Juraj Hnilica, který patřil mezi finalisty soutěže Česko Slovensko má Talent. Můžete se těšit nejen na hity z jeho prvního alba, ale také na mnoho nových písniček.

Jihomoravský kraj

Vystav se chladu je název víkendové akce v Bílých Karpatech, během níž organizátoři slibují, že se naučíte překonávat vlastní limity a zvládat ledovou vodu s radostí. První MINT: Brno Fashion Market letošního roku se koná tuto sobotu v tržnici na Zelném trhu v Brně. Čeká vás osmdesát českých prodejců s pestrou nabídkou módních outfitů, šperků a kosmetiky. 

Olomoucký kraj

V Muzeu v Mohelnici můžete i tento víkend navštívit probíhající výstavu Křídla v průběhu času. Její zoologická část prezentuje dermoplastické preparáty křídel hmyzu, ptáků a savců ze sbírek VM Šumperk. Historická část vychází především z archivu šumperského aeroklubu a návštěvníky seznámí zejména s historií šumperského letiště.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete